Okostelefonokról 2 kérdés, segít valaki?
arra szeretnélek megkérni titeket,hogy normális válaszokat,14 éves vagyok nem sokat értek még ezekhez..köszönöm
1,az árukereső.hun nézem a telefonokat és ott néhánynál(okostelefonnál) írja hogy nincs operációs rendszer valamelyiknél meg írja.....de úhy hallottam hogy az okostelefonokon van miért van ez?
2,ha egy olyat veszek amin van wifi akkor net közelébe ingyen tudok netezni ha felmegyek rá és bármilyen oldalt meg tudok nézni?
köszönöm előre az értelmes válaszotokat 14/F
Szerintem az csak az adatátviteli sebességek közötti különbséget jelzi, nem fontos.
A Blade most 40 841 ft a t-nél.
MobilKvartett 150 4990 Ft közép 150 perc beszélgetés, 150 MB internet, 75 db SMS, 15 db MMS
2 év
hűségnyilatkozat
tarifahűség nélkül
itt azt írja hogy így csak 29 ezer....
A kijelzőre vigyázni kell, én épp nemrég gyártottam rá egy karcot, de végülis 5 hónap alatt 1 karc nem vészes.
Én kártyásban gondolkodok, az előfizetésest meg se néztem. Érdekes, hogy a telenor nem is árulja kártyásan. Akkor vedd meg a t-nél, és tegyél bele telenoros kártyát, ha kicseréled a romot, nem kell függetleníteni sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!