Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ha egy mobiltelefon két...

Ha egy mobiltelefon két sim-kártyás akkor, két telefonszám is jár vele? Van ilyenre lehetőség?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 18. 00:02
 1/10 anonim ***** válasza:
Szerinted egy tel.számot fognak kettőbe venni? Azért két kártyás, hogy kettő különböző kártyát tudjál egy készülékben használni.
2011. ápr. 18. 00:15
 2/10 A kérdező kommentje:

Tehát úgy érted, h az egyik kártya az mondjuk lenne 30-s

a másik pedig meg lehetne 20-s.Én igy képzeltem el, de lehet h hüleség, akkor bocsi a kérdésért.

2011. ápr. 18. 00:44
 3/10 anonim ***** válasza:
0%

Minden SIM-kártyának saját telefonszáma van, érted?

Ha két SIM kártyás a telefon, akkor nyilván két számot kezel. Mert kettő SIM van benne.

Tudsz követni logikailag, vagy levezessem még egyszer?

2011. ápr. 18. 02:10
 4/10 anonim ***** válasza:
Szerintem jogos a kérdés . Mert valóban bukfencet vet a logika abban,hogy,hogyan lehet egy mobilnak ,két külön száma ? Van egy átkapcsoló ,hogy pl melyik számról fogok én fölhívni valakit ,vagy mindkét kártyáról elmegy a hívás ?
2011. ápr. 18. 06:01
 5/10 anonim ***** válasza:
02.10-es remélem, ha valamit nem értesz, neked is ilyen gorombán válaszolnak majd! A kérdezőnek: Igen, két különböző számú a két sim kártya, csak egyszerre egy lehet bekapcsolódva a hálózatra. Ha belegondolsz, ha csak egy szám járna a két kártyához, akkor elég lenne egy is nem? Ha csak egy lene, a telefon honnan tudná, hogy melyik szolgáltató előfizetőjét hívod? Ha a telefon kártyafüggetlen, akkor két szolgáltató simkártyája lehet benne.
2011. ápr. 18. 07:36
 6/10 anonim válasza:

Kimenő hívásra , válogatni kell , és van egy "gomb" a menüben és ott lehet válogatni .

Bejövőnél mind2 jön egyből .

Gagyibb telefonoknál (mint ami nálam volt) még a sim kártyán lévő neveket se érte el egyszerre a telefon , ott is válogatni kellett . :)

2011. ápr. 18. 08:27
 7/10 anonim ***** válasza:
Ha egy SIM-et raksz bele, akkor egy számod van, ha kettőt,akkor kettő. De a legtöbb Dual SIM-es telefon csak egyet tud kezelni egyszerre, szóval neked kell váltani közöttük.
2011. ápr. 18. 09:03
 8/10 bp1985 ***** válasza:
Ezek a sciphone, meg mittomén milyen dual simes hulladékok egyszerre kezelik mindkét kártyát. Kimenőnél rámész, hogy melyikről akarsz beszélni, bejövőnél meg nem kell semmit csinálni. Sőt, ha beszélsz az egyiken, és közbe a másik csörög, azt is kijelzi hívásvárakoztatásba. Viszont ezeket a sciphone, meg i9, meg mittomén milyen noname kínai vackokat nem szabad megvenni. Bemész egy speedshopba, ott legalább van rá 1 év garancia is.
2011. ápr. 18. 09:17
 9/10 anonim ***** válasza:

"02.10-es remélem, ha valamit nem értesz, neked is ilyen gorombán válaszolnak majd! A kérdezőnek: Igen, két különböző számú a két sim kártya, csak egyszerre egy lehet bekapcsolódva a hálózatra."

De én legalább nem válaszoltam orbitális baromságot a kérdezőnek, mint te. :)

Ugyanis mindkét SIM kártya EGYSZERRE fel van kapcsolódva a hálózatra a kétkártyás mobilokban. Épp tegnap állítottam be egy ilyen telót a fateromnak.

2011. ápr. 18. 15:21
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítő szándékú válaszokat, de még annak is aki egy kicsit "lehúrrogott".
2011. ápr. 19. 00:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!