Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Galaxy Ace vagy Sony...

Samsung Galaxy Ace vagy Sony Ericsson Xperia X10?

Figyelt kérdés

Lehet, hogy már rengeteg ilyen kérdés volt...és utána kellett volna járnom, de aki lusta az ne vegye a fáradságot, hogy ezt közölje!

Értelmes, normális hozzászólásokat várok!

A kettő közül melyik a jobb szerintetek? És melyiknek mi a hibája? Tapasztalatokat is megoszthatnátok!:)

Nekem az S.E. szimpibb, viszont elvileg abba eléggé elavult egy két dolog. Pl.: Nem AMOLED-es...az androidból is egy sokkal régebbit kapott...

Igazából teljesen döntés képtelen vagyok!

De ha ehez hasonlókat tudtok ajánlani azt is szívesen olvasom..árba, ill. tudásra hasonlók érdekelnek!

Minden egyes normális választ előre megköszönök!

2011. ápr. 17. 23:46
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Én megcáfolnám azért, h a Galaxy-t vegyed, mert én biztos nem vennék lyat (Max 2-őt) (X10-et akarok)nekem nem tetszik az egész "belseje" ahogy el van rendezve

Csak ennyit tudok mondani

2011. máj. 27. 19:45
 22/23 A kérdező kommentje:
nekem már sokkal jobban tetszik...és a kilezője..hát vmi gyönyörűű
2011. máj. 27. 20:03
 23/23 anonim válasza:
Könyörgöm x10et ne végy!!!! Kezelhetetlen, szar a hőérzékelője, elkezd rázkódni magától, mintha folyton le lenne nyomva a visszagomb, és nem tudsz vele tenni semmit! Többen is panaszkodnak rá: http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__egyeb-kerdes..
2012. jún. 19. 15:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!