Cyanogen 7-et hogyan tudom gt540-re telepíteni?
Figyelt kérdés
Cyanogenmod 7-et szeretnék telepíteni gt540-re, letöltöttem hozzá a cuccokat(recovery 3.0.2.4 + recoveryből telepíthető rom) de a recovery .img formátumban van. Ezt hogyan tudom felvarázsolni a telefonra?2011. ápr. 17. 21:11
1/6 anonim válasza:
Egyszerűbb ha Marketről letöltöd a Rom Manager-t. Root kell hozzá de ha elindítod akkor először csak 1 menüpont érhető el mégpedig az install recovery. Ezzel fel tudod tenni a Clokworkmod recovery-t. Onnan meg ha újraindítod a telót recovery módban simán tudod telepíteni a romot.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi, de a rom manager nem működik gt540-en, csak lg ally-n. Tudom mert már próbáltam.
2011. ápr. 17. 23:10
3/6 kolo válasza:
Szerintem itt jobb romok vannak, majdnem teljesen kész, magyar 2.3-as, de a többi is jó. Katt:
logout.hu/bejegyzes/joestone/joestone_lg_gt540_optimus_muvei/hsz_1-50.html
Ha már ismerted, akkor bocsi.
4/6 A kérdező kommentje:
Igen, már ismerem. :) Jelenleg a Joestone féle blackrom 1.4 van fenn. Közben sikerült telepítenem a gépre az android sdk-t de valami baj lehet mert amikor kiadom a fastboot flash recovery "fájl helye a gépen" parancsot akkor resetel a számítógép.
2011. ápr. 18. 14:38
5/6 Pajtiiiii válasza:
nekem orange bostonra kellene ez, leszedtem mindent van rom managerem, rootolva a telom, super user progi, a memoria kartyan a cyanogen mod felmasolva na de innen nemtudom mit kell csinalni tovabb. tud valaki segiteni hogy kell feltenni a romot?
6/6 kolo válasza:
A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 04-18 09:37 vagyok.
Nekem is a Black Rom van fent. :) De akkor miért akarsz másik recoveryt? Fogod az update fájlt, rányomod sd-re és recoveryből telepíted. A restart nemtom miért van... Ehhez egy nálam hozzáértőbb biztos többet tud szólni. Esetleg próbáld meg az Optimus fórumon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!