Samsung Galaxy 3 hosszú távon kibírná?
Figyelt kérdés
Tehát, a Samsung Galaxy 3 nevű készülék mennyire tartós, masszív készülék? Én mindenképpen olyan telefont szeretnék, amit most megveszek és 3 évig minimum kibírja. A másik fontos szempont, hogy néhány hónap múlva ne legyen egy értéktelen vacak, amitől mindenkinek jobb van. Tehát fontos a tudás, a tartósság és az árkategória is.
Ha szerintetek ez nem felel meg a kritériumoknak, akkor írhattok mást is.
2011. ápr. 17. 20:43
1/5 anonim válasza:
3 évet nem biztos, hogy kibír, és már most is majdnem minden telefon jobb nála.
De amúgy nagyon jó kis telefon, ajánlott. Ha csak villogni akarsz vele, akkor nem.
2/5 A kérdező kommentje:
Nem járok én olyan nagyon elit helyekre, az osztályomban sem hiszem, hogy ettől a telefontól 2-3-ról eltekintve lennének jobb telefonok. Viszont ebben az árkategóriában kell maradnom és nem tudom, hogy ennyiért mi jobb nála?
2011. ápr. 17. 21:02
3/5 anonim válasza:
Nekem ZTE Blade van, lehet, hogy többet tud, de jobban bíznék én is a Galaxy 3-ban.
4/5 anonim válasza:
zte blade sztem nem túl tartós, de a samsung megbízható...
5/5 anonim válasza:
Vicces, ugyanis egy több napos teszt olvasgatás és fórumböngészés után ma mentem be a telenorhoz, és már nincs sem az üzletekben, sem raktáron galaxy 3...magamba fojtva a káromkodást megkérdeztem, hogy esetleg valahonnan nem lehetne szerezni egy sarokban megbújt, legfelső polcon maradt darabot, de csak hebegett habogott a srác, úgyhogy megköszöntem a segítséget és kijöttem az üzletből...de nem adom fel és vadászok, hátha akad még valahol, esetleg ha tudjátok hol lehet venni, újonnan, nem használtan, Debrecen környékén, és megosztanátok velünk, annak örülnék.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!