Hosszú távra használható pl. Samsung La'fleur érintőképernyős mobil?
Figyelt kérdés
Anyu azért nem akar venni mert azt mondja hogy hamar tönkre megy az érintős felülete.Ő szerinte kb 2 hét után tönkremegy.Ez igaz hogy nem elég megbízható telefon?Kb hány évig jó??És tényleg nem megbízható ez a samsung??akkor melyik a jobb érintős?2011. febr. 4. 13:29
1/3 bp1985 válasza:
Nem. Olvasd el, hogy mennyi hibásodik meg belőle. Az egyik legtöbbet szervizbe lévő telefon. Vagy kijelzője hal meg, vagy a szoftvere hülyül meg teljesen.
2/3 anonim válasza:
A barátnőmnek kifogástalanul működik egy jó ideje. Több ismerősömnek is volt S5230-as telefonja ami ugye ugyanaz és nekik sem volt vele problémája. Nyilván a TouchWiz nem a leggyorsabb kezelőfelület de hát ez nem is az a kategória. Amúgy tudnál mutatni statisztikát erről, hogy ez van a legtöbbet szervizben? Nekem ez kissé elfogultnak hangzik miután semmi ilyen kimutatást nem találtam.
3/3 bp1985 válasza:
Nekem ez kissé elfogultnak hangzik miután semmi ilyen kimutatást nem találtam.
Szervizes kapcsolatom van a samsungnál, ill telenornál. Családba 2 volt, mindkettő meghalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!