Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Windows phone 7 vagy Android?

Windows phone 7 vagy Android?

Figyelt kérdés

Melyik a jobb?És milyért?

Jah, és az android tényleg egy gagyi oprendszer, és WP7-ben van a jövő?

2011. ápr. 14. 21:21
 1/9 Panda Péter ***** válasza:

borítékolható, hogy itt nagy war lesz... elég provokatív a kérdés.

igazából funkcionalitásban és sebességben hasonlóan jók, szerintem a szimpátia számít.

2011. ápr. 14. 21:30
 2/9 anonim ***** válasza:
Valószínűleg idén a gagyi oprendszeres telefonok teszik ki az eladások több mint felét. Akkor???
2011. ápr. 14. 21:34
 3/9 anonim ***** válasza:
Részemről android.
2011. ápr. 14. 21:35
 4/9 anonim ***** válasza:
a wp7 még htc-ket is meggyalázza, mert a wp7-es htc-kon nincs sense
2011. ápr. 14. 21:37
 5/9 anonim ***** válasza:
Először is az Android nem gagyi os. A WP7 gyorsabb szerintem szebb a kezelő felülete olyan érdekes és jól használható, de mivel hardware igényes ezért 300 euro fölöt van ez alá csak akkor fog menni a kijönnek az első kétmagos wp7es mobilok de akkor is csak 50 euróval. Androidra több alkalmazás van de ez logikus. Majd megoldódik. De szerintem tenyleg a wp7-ben van a jövő legalábis a játék téren az xbox live miatt. Androidom van nyáron fogom lecserélni wp7-re csak omnia 7 fog szóba jönni még ha kétmagos mobil fog kijönni akkor is mert játékra nem kell ugyanis van egy psp meghát én ritkán játszok.
2011. ápr. 15. 10:30
 6/9 anonim ***** válasza:

Az Android jelen pillanatban egyértelműen fejlettebb, nagyobb tudású rendszer, de nem kell hozzá 1 év, és a Phone 7 utoléri. Ráadásul sokkal gyorsabb és szerintem szebb, letisztultabb a kezelőfelülete, egyszerűbb használni. Egyelőre nagyon szűkösek a beállítási lehetőségek, pl. nem lehet beállítani saját csengőhangot és a hangerőszabályzás is elég hülyén van megoldva (hogy csak a legzavaróbbakat említsem), de ez hamarosan, kb. fél év múlva a Mango nevű frissítéssel, változni fog.

Egyes elemzők szerint 2015-re a rendszer piaci részesedése nagyon meg fog nőni, az Android mögött a második helyet fogja elfoglalni, az iOS lesz a harmadik.

Ezzel párhuzamosan a Marketplace-en is egyre több jó alkalmazás válik elérhetővé, a Microsoft szigorú, egységes követelményei pedig garantálják a platform és az ezt használó készülékek kiváló minőségét, valamint a frissítések folyamatos érkezését (ez az Androidról nem mondható el), hasonlóan mint az iPhone esetében, csak egy kicsit szélesebb választék és alacsonyabb árak mellett.

2011. ápr. 16. 13:59
 7/9 A kérdező kommentje:
Az előző válaszolónak mondom, hogy a MANGO frissítés most szerdán jön ki: [link]
2011. ápr. 16. 14:15
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha végig olvastad volna a szöveget (amit belinkeltél), akkor tudnád, hogy most hülyeséget írtál.
2011. ápr. 16. 19:25
 9/9 anonim válasza:

Hello!

én egy korábbi kérdésre ezt a választ adtam:

Az én véleményem a WP7-ről hogy még egy Symbiános Nokiával is jobban jársz. A WP7 egy kidolgozatlan hulladék oprendszer telefonokra. Nekem egy HTC Trophy telefonom van WP7-el, és nagyon sok dolgot hiányolok. Alig lehet egykét dolgot beállítani a telefonon normálisan. Pl. ami szerintem abszurd, és még a nagyon nagyon régi samsung telefonom is tudta(pedig van már 4-5 éves teló), az a csengőhang. Nem lehet saját csengőhangot beállítani, csak néhány alap szutyok van. Nincsen hosszú ő ú ű betűk. Amiket kapsz hozzá szoftvereket, azok mind béták, semmi használható. AMit én nagyon sajnáltam az, hogy egy normális navigációs szoftvert nemhogy nincs rajta, de nagyon meg se tudsz venni..:S De mondom, ami nagyon rossz, hogy csinálj magadnak egy egyedi stílusú telefont, nem lehet. Van egy minta, aminek a színeit tudod állítani, és kész. És akkor még arról nem is beszéltem, hogy az oprendszer angol(tudok elég jól angolul, de azért a beállításoknál vannak olyan dolgok, amiket nem értek, és még lehet magyarul is szenvednék vele:@ ) /állítólag lesz magyarosítás, de már beígérték, és máris későbbre tetté/. És ami még szerintem zavaró, hogy nem tudsz semmit se felrakni számítógépre, ha azon nincs zune program.. valljuk be sok embernek nincs, tehát pendrivre-nak esetlegesen használni, igen kényelmetlen:S Nem ismerem az Androidot, de azt nagyon sok ismerősöm dicséri, nekem ezelőtt Symbián volt, azzal meg nagyon meg voltam elégedve.

2011. szept. 14. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!