Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Android Froyo-val a navigáció...

Android Froyo-val a navigáció ingyenes? Wireless-szel vagy műholddal?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 13. 09:59
 1/6 anonim ***** válasza:
Persze hogy az. A GPS modul árában benne volt a használati díj. Wifivel nem pontos, bár a google maps néha meglepő dolgokat tud vele. Én mégis inkább valami autóba kitalált navigációs programot ajánlok (pl iGO).
2011. ápr. 13. 10:19
 2/6 A kérdező kommentje:

o ne haragudj, de buta kérdéseket fogok most feltenni... a telefon nem az enyém, kölcsön van és nagyon jól jönne most a navi de nem akarok számlát csinálni a tulajnak:D

szóval akkor ami simán a menüben van (nincs letöltve neki rá iylen program azt megkérdeztem) arra rámehetek műholdasra és nem csinál semmi pluszt, akárhol vagyok?

tényleg bocsánat a butaságomért, csoda hogy a menübe be tudtam lépni...:)

2011. ápr. 13. 10:28
 3/6 anonim ***** válasza:

ha nincs rajta navigációs program hogyan akarsz navigálni?

Úgy kell kezdened, hogy kerítesz egy programot, rárakod és majd utána. Marketből nem fogsz megfelelőt találni, csak ingyenesek vannak próbáld ki az igo-t.

Ha külföldön vagy esetleg a műholdak segítését kapcsold ki a gps beállításoknál de az sem szabadna forgalmat csináljon

2011. ápr. 13. 11:16
 4/6 A kérdező kommentje:

hát van itt egy olyan menüpont hogy navigation :D

na mindegy, inkább hanyagolom

köszönöm nektek

2011. ápr. 13. 11:27
 5/6 anonim ***** válasza:

1. Az mindegy, hogy milyen verziós android van a telódon tudsz vele navigálni.

2. Marketen is vannak megfelelő navigációs programok pl. Aura, igaz, hogy próba verzió de neked szerintem jelen esetben megteszi.

2011. ápr. 13. 12:01
 6/6 anonim ***** válasza:
Ami a telefonon van "navigation", az google maps alapú, ergo adatforgalmat generál. Tegyél fel egy iGO-t, ha kell, 3 perc az egész.
2011. ápr. 13. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!