Mások beszélgetése is hallatszik ha telefonálok? mitől lehet ez?
Figyelt kérdés
telefonálás közben egyre hangosodó zajok zavarják a beszélgetést. klaviatura kattogása,nyomtató zaja, női beszédhangok és nevetgélés hallatszik.2011. ápr. 13. 09:10
1/6 anonim válasza:
ha irodával beszélsz, ez a normális :)
2/6 A kérdező kommentje:
akárkit hívok ezvan. és max 5 percig tudok beszélgetni mert folyamatosan hangosodik a zaj és a végére már a saját szavam se értem.
a vodafonnál aztmondták hogy nemtudnak mit csinálni.
a végén az én hibám lesz hogy vettem náluk egy telefont.
2011. ápr. 13. 10:29
3/6 bp1985 válasza:
Pedig pont a vodának kéne megcsinálnia. Telenornál is volt ilyen, kb 1 óra alatt megoldották a hibát.
4/6 anonim válasza:
ne hagyd magad, kicsit emeld fel a hangod, ez nem a te készüléked baja
5/6 anonim válasza:
Na látod, épp most hallgatnak le:D.
Viccet félre téve valóban a voda hibája, nem véletlenül húztam el tőlük a csíkot jópár éve már. Kissé használhatatlan a bagázs.
6/6 A kérdező kommentje:
egyébként a lehallgatást még el is hinném.
de akkor mért én hallanám.
felhívom megint az ügyfélszolgálatot hátha most nemráznak le.
most éppen szonárhangok vannak,
vagy delfin..
2011. ápr. 13. 12:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!