Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Felér egy ZTE Blade egy...

Felér egy ZTE Blade egy iPhone 4G-vel? (Olvasd el kérlek)

Figyelt kérdés

Azon gondolkoztam hogy felér-e(képességekben persze) egy ZTE Blade egy iPhone telefonnal...

Ugyebár a ZTE Bladeben egy 600Mhz-s processzor és 512(!) MB RAM, még az iPhoneban egy 800Mhz-s processzor és 256 MB RAM található. A ZTE Bladehez ha felteszünk egy 2.3-as, netán egy 3.0-ás androidot az sokat növel a teljesítményen és a sebességen, akár a processzort is felhúzhatjuk 760Mhz-re, a honeycombal(3.0) ahogy halottam akár 800Mhz-re is stabilan. Tehát akkor Képességeiben(Mivel az android egy elég mondhatni open source oprendszer) felér egy iPhone 4G-vel?

Számomra ez elgondolkodtató...

2011. ápr. 12. 23:07
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
egyettlen mobil sem ér fel az iphone-al jelenleg. talán az SGS2 de appok tekintetében le van maradva így is. wp7 felérhetne ha lenne rá offline navi...stb programok ezért jelenleg az iphone a legjobb. közeljövőben fog változni, és az wp7 lesz a sláger
2011. máj. 20. 15:20
 42/44 anonim ***** válasza:

Az nem kérdéses hogy az Apple a luxus kategóriát képviseli, és designban bizony messze jobb, mint a Blade. Az is tény, hogy Iphonet többnyire azért vesznek az emberek, hogy felvágjanak vele, nem a tudása miatt. Olyanról beszélni, hogy összerakottság, egyszerűem vicc... Ha műxik akk műxik, ha meg leejted, bármelyik tönkremehet, ha peched van :D

Nekem is bladem van, és nem egy Iphone, az biztos. Ár-érték arányban viszont messze aláz

2011. aug. 23. 00:50
 43/44 anonim ***** válasza:

Natessék, félretapiztam és elküldtem... érintős teló :D

Szóval az előző kommentet folytatva, ár-érték arányban messze alázza az Iphone-t, és akinek ez fontosabb, simán kap Iphone árban valami zsír Samsungot, ami 2szer annyit tud. Nekem spec. az android jobban bejön, mint az Iphone OS-e, azt ki nem állhatom :D

Aki meg Bladet huzat 800ra meg 1 Gigára arra meg no komment... De hardwerre télleg nincs nagy különbség, ha a haverod nem villogni veszi, a Blade is bőven kiszolgálja :D

2011. aug. 23. 01:08
 44/44 anonim ***** válasza:

Már ne haragudj, de ha te már fejben eldöntötted, hogy az iPhone szar, és a ZTE a best, akkor mégis minek raktad fel a kérdésedet? Azért, hogy szidhassad az Apple-t?

A kérdésre visszatérve nem vagyok "Apple fanboyocska", volt már ZTE-m, de nem ér fel az iPhone-nal, egyáltalán nem. Itt nem arról van szó, hogy az Apple mekkora márka, sem arról, hogy mert iPhone-om van mekkora flesh leszek, hanem arról, hogy bármennyire is drága ez a telefon, megéri megvenni. Végigmentem már az egész iPhone szérián, soha semmi bajom nem volt velük, soha nem kellett szervizbe járnom velük. Nem mondom, hogy a ZTE szar, hiszen valakinek teljesen elég ez a telefon, valaki csak ezt tudja megfizetni, de minőségileg akkor is az iPhone a jobb.

2013. febr. 2. 12:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!