Felér egy ZTE Blade egy iPhone 4G-vel? (Olvasd el kérlek)
Azon gondolkoztam hogy felér-e(képességekben persze) egy ZTE Blade egy iPhone telefonnal...
Ugyebár a ZTE Bladeben egy 600Mhz-s processzor és 512(!) MB RAM, még az iPhoneban egy 800Mhz-s processzor és 256 MB RAM található. A ZTE Bladehez ha felteszünk egy 2.3-as, netán egy 3.0-ás androidot az sokat növel a teljesítményen és a sebességen, akár a processzort is felhúzhatjuk 760Mhz-re, a honeycombal(3.0) ahogy halottam akár 800Mhz-re is stabilan. Tehát akkor Képességeiben(Mivel az android egy elég mondhatni open source oprendszer) felér egy iPhone 4G-vel?
Számomra ez elgondolkodtató...
Nem szólnék hozzá a flame-hez, kitapasztaltam már, hogy apple fanboyokkal nem érdemes vitázni.
Blade-re van honeycomb alpha is, de mivel az tabletre készült, gyakorlatilag értelmetlen rátenni. 2.3.3 (Cyanogenmod 7) a legfrissebb és leggyorsabb verzió rá.
A processzorának tényleg fel lehet húzni az órajelét (megfelelő kernellel), de a túlhúzás mértéke nem a rendszertől függ. A 600 MHz, amin alapból ketyeg, egy alap órajel, amin minden ilyen (MSM7227) CPU teljesen stabilan fut. Ennél minden egyes CPU többet tudna. Nem lehetséges mindegyiket ugyanolyanra gyártani, így van, amelyik jobban sikerül, van amelyik kevésbé jobban. A 99%-uk elfut 692 MHz-en, afelett pedig az adott processzortól függ, hogy meddig tudod húzni. Az enyém 710 MHz-en fut, de még 728 MHz-en is stabil. Vannak darabok, amiket 800 MHz fölé is lehet húzni.
Dehogy ér fel!
Az iphone igazi minőség, nem véletlen az ára! Mindenben össze vissza veri. ZTE csak kamutelefon.
Szánalmas hogy egyesek nem olvassák végig az egészet csak odaírnak vmi baromságot...Az h anyuci vett neked egy iPhone-t mert az a legdrágább nem biztos h a legjobb is
Balf*sz
Konkrétan ár/érték arányban az iPhone egy rakat szar...
Nekem Samsung Galaxy Ace-m van nem ZTE-m, az havernak van és erről beszélgettünk múltkor azt kitettem ide a kérdést...
Elozo:
Lehet nem tudsz rola vagy tagadod, de fanboy vagy.
Amivel persze nincs gond, az Apple tenyleg jo, csak normalisan is lehet ervelni.
Amugy iPhone-nak sosem volt valami nagy az ar/ertek aranya, hiaba jo telefon, tul van arazva.
olyan , hogy 4G olyan nincs !
csak 3G
3Gs
és 4
Az iphonenak 1ghz e van!
nekem van az iphoneban h system program és ott írja ki!
nem tök mindegy, hogy milyen adatokkal rendelkezik egy telefon? Kézbe kell venni, kipróbálni és akkor el lehet dönteni, hogy mennyire tudnád magadénak érezni.
Én pl. HTC HD2-vel kezdtem az okostelefonokat, de valahogyan nem nőtt a szívemhez, hiába volt nagyon erős.
Most iPhone 3GS van és ezt jobban szeretem, valahogyan teljesen egyszerű, letisztult az egész, semmi extra nincsen a telefonban, hardverileg sem valami bombaerős, mégis olyan érzés kezelni, mint amit nem éreztem más telefonoknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!