Mobilinternet lehetséges a telefonomra ha nincs wifi a telón?
A telóm lényegében elég sz*r (nokia 2700 classic), de most nincs pénzem jobbra esetleg egy olcsóra, de a kérdés az lenne hogy mobilnetet rendelhetek úgy, hogy wifi nincs?(pontosabban djuice 100mb-os csomagra gondoltam egyébként) Vagy ne is fáradjak az egésszel és inkább hajtsak egy jobb telóra?
Hogy lehet az, hogy az egyik ismerősömnek 100mb-os mobilinternetje van és egész nap (egész hónapba) fent van ebuddy-n meg facebook-on is? Valaki magyarázza már el lécci hogy 100 mb-os csomag mennyi mindenre elég.. köszi.
Az mindegy, hogy van wifi a telódban vagy nincs, mert nem függ tőle a mobilnet. Csak jó ha van, mert akkor ahol tudsz wifire csatlakozni akkor nem az adatforgalmat használod.
100 mega az meg elég sok mindenre lehet jó pláne akkor ha nem kerül plusz pénzbe a túllépés csak sebességcsökkenéssel jár. Meg javaslom az opera mini böngésző használatát. Így az opera szerverein keresztül tölti be az oldalt ráadásul tömörítve így kevesebb adatforgalmat fogsz elhasználni.
Igen, működni fog.
A wifinek semmi köze a mobilnethez. A telefonod, úgy látom, támogatja az EDGE protokollt, azzal lehet mobilnetezni, ha nem is a leggyorsabban.
Telepítsd fel a telefonodra az ingyenes Opera Mini böngészőt, az sokkal kevesebb adatmennyiséget fogyaszt, és kicsi kijelzőkön relatíve nagyszerű netezési élményt biztosít (én sokáig nyomtam vele és egy SE W810i-vel).
Úgy működik, hogy az Operának van egy saját (proxi)szerver-parkja, minden netforgalmad azon megy majd át, és az "összetömöríti" Neked az adatokat a töredékére, így a 100MB-os csomaggal is egészen jól el fogsz boldogulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!