Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik telefon a legjobb a...

Melyik telefon a legjobb a három közül?

Figyelt kérdés
Nokia C5-03 vagy Samsung S5260 Star II vagy Sony Ericcson Xperia X8?Te melyiket vennéd meg?
2011. ápr. 12. 15:18
 1/8 anonim ***** válasza:

Nokiát nem szabad venni!

star II-t láttam élőbe, nekem a Bada op. rendszer nem jön be

az xperia x8 meg nekem nem teszik ( főleg a sony androidja miatt)

De ezek közül a SE!

Ha hallgatsz rám akk vegyél blade-t vagy optimus one-t! :P

2011. ápr. 12. 16:00
 2/8 anonim ***** válasza:
PFFFF. Mert az LG Optimus One jobb mint az x8? Na haggyál már...
2011. ápr. 12. 16:05
 3/8 anonim ***** válasza:

Gondolom te is SE fan vagy!!!!

Ha nézel összehasonlitásokat akkor tudnád h a one sokkal jobb mint az x8! [ a haveromnak x8-a van és aszonta h neki sokkal jobban teccik az enyém ( optimus one-m van)]

2011. ápr. 12. 16:08
 4/8 bp1985 ***** válasza:

Nokia elavult oprendszerrel rendelkezik.

Samsung a bada miatt felejtős. Alig van rá valami. Sőt touch wiz van rajta, ami megint hátrány.

Se : Androidos, a jövő, ill a jelen oprendszere. Androidom van, igaz nem x8, hanem desire, de se-m is volt pár darab. Igaz, azok még nem oprendszeresek voltak.

Kérdésre válaszolva: x8

2011. ápr. 12. 18:24
 5/8 anonim ***** válasza:

S5260-as nem Bada-s csak szimplán ugyanaz a Touch wiz felület van ezen is mint a Bada-s telefonokon.

Amúgy X8, az android miatt. Feltéve ha kell neked az, hogy egy csomó mindent lehet rá telepíteni és azt sem árt tudni, hogy a rendszer elég internet központú szólva otthon egy wifi-s router nem árt.

2011. ápr. 12. 20:01
 6/8 anonim ***** válasza:

2. vok

3. válaszolónak üzenem hogy:

Nem vagyok SE fan!!! Csak az LG egy rakás szar és semmi jövője nincs. Még a ZTE-t is többre tartom az LG-nél.

2011. ápr. 12. 20:18
 7/8 anonim ***** válasza:

"Se : Androidos, a jövő, ill a jelen oprendszere."

Ezen jó nagyot nevettem!

2011. ápr. 13. 00:03
 8/8 anonim ***** válasza:

Mindenképpen az X8 szerintem. Az egyik haveromnak is olyan van és szinte csak jókat mondott róla. Jó a kamera a videó minősége gyors és még sorolhatnám. Most a rossz: max 2 napig bírja az akku ha nincs repülőüzemmódban.

Én szeretem a SE-t de mégis Galaxy Acem van. Szóval én nem vagyok akkora SE fan :).

2011. ápr. 14. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!