Hogyan kell csatlakoztatni a számítógépre Samsung Galaxy
Ace telefonomat?
Figyelt kérdés
Bedugom, pittyen is. Elkezdi tölteni, de az automatikus telepítő nem találja a telefont. Telepítő CD nincs, Nem is kérdez rá, hogy kívánom-e csatlakoztatni a telót. Valaki segítsen legyen szives, mert enyhén szólva is szétb@sz az ideg! :D
Katt a "Töltse le most" feliratra innen remélem menni fog! EZ CSAK A SAMSUNGOSOKNAK!
2011. dec. 28. 19:29
16/29 anonim válasza:
hülyeség ez h progi kell hozzá nekem is galaxy ace van és mindféle program nélkül tudom csatlakoztatni ELSŐRE. ha ugy csináltok ahogy már leirtam müködnie kéne. ELŐŐSZÖR IS elöször bedugod a kábelt a teloba és a gépbe is utána fölül kiir egykét dolgot lehuzod (ott a hol a wifi gps egyebek vannak) és rámész az elősre amit kiír. valószinü ez lesz : USB-hibakeresés csatlakoztatva' na arra mennyetek rá. utána kinyomod a hibakeresést az lesz csak kipipálva ugyhogy nem lesz nehéz dolog... utána megnyit egy kis android figurás képet és ott alul rámentek h USB tárolo csatlakoztatása .... és már kész is ha narancssárgára váált az android figura akkor van kész
2012. jan. 21. 06:42
17/29 anonim válasza:
Sziasztok!
Nekem nem megy... Mindent úgy csinálok, ahogy le van írva, de a "USB tárolo csatlakoztatása" helyett belső tárhely csatlakozását írja ki... :/
Mit csináljak?
2012. jan. 25. 18:27
18/29 anonim válasza:
/Akinek sikerült/: Hát vagy Linuxod van, vagy van olyan szoftver az operációs rendszered alatt, ami futtatja a külső operációs rendszereket, mert az Android is egy "Windows" operációs rendszer, szóval csak ennyit! :)
2012. febr. 7. 22:01
19/29 nomad23 válasza:
Kies progi nélkül csak akkor sikerül ha tartalmazza a Windowsod, Linuxhoz másik progi kell.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!