Hogyan kell csatlakoztatni a számítógépre Samsung Galaxy Ace telefonomat?
Bedugom, pittyen is. Elkezdi tölteni, de az automatikus telepítő nem találja a telefont. Telepítő CD nincs, Nem is kérdez rá, hogy kívánom-e csatlakoztatni a telót. Valaki segítsen legyen szives, mert enyhén szólva is szétb@sz az ideg! :D
Előre is nagyon szépen köszönöm!
Sikerült???? :)
Nekem most ugyan ez a problémám...és a ,,szétb@sz az ideg..." rám is illik most...!!
Szóval segítenél??
Bocsi az off-ért...
21:03 vagyok
Köszi azóta sikerült...;) :D
Ahogy már előttem is leírták azt a folyamatot kell követni!
Egy a lényeg,ha újra kipipálja addig csinálod amíg nem lesz narancssárga az android alakocska..:P
Akinek pedig csak elkezd tölteni az az USB-hibakeresés-t pipálja ki vagy be...és akkor már nem csak tölteni fog hanem csatlakozni próbál majd de automatikusan vissza fogja pipálni és akkor indul el az idegtépő folyamat,hogy kipipálod csatlakoztatni próbálod és reménykedsz hogy sikerül...:) általában nekem vagy másodjára vagy 100x sikerül..:D bár ma elsőre csatlakozott...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!