Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mennyire megbízható a Samsung...

Mennyire megbízható a Samsung Champ telefon és annak a kijelzője?

Figyelt kérdés

Mennyi ideig birja a nyomogatást és mennyire megy gyorsdan tönkre a kijelzője?

Csak normális okos válaszokat várok.

2011. ápr. 9. 19:12
 1/4 anonim válasza:

Nekem Champem van és eddig egyetlen egy panaszom se volt rá, csak annyi, hogy kb. 2-3 havonta lefagy és újra kell indítani, de ez teljesen tűrhető. Nagyon aranyos és jó telefon. Nincs benne túl sok extra, de célnak teljesen megfelel. Vannak rajta olyan funkciók, amiket nem is használok, de a betűkódos billentyűzárat (Nem tudom mi a pontos neve, de az a lényeg, hogy amikor rajta van a billentyű zár és mondjuk rajzolok a képrenyőre egy 'S' betűt, akkor kinyílik a billentyű és megjelenik pl. egy kép. Samsung S5230-ban és Samsung Corby-ban láttam ilyet.) nagyon-nagyon hiányolom, mert fain. :D A legjobb dolog rajta az a Bluetooth Messenger, mert így tudok órán kommunikálni az osztály másikfelében ülő haverokkal. :D

Csak ajánlani tudom, de ha gondolod akkor ott van az S5230 meg a Corby, ami szinte ugyan ez csak nagyobb. Azt mondják, hogy a Diva is ilyen, de az szerintem nem néz ki olyan jól. :D

Remélem nem beszéltem túl sokat vagy értelmesnek tartod a válaszomat.

2011. ápr. 9. 19:26
 2/4 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen, rendes vagy nagyon. azt megkérdezhetem, hogy ez a fagyás az magától jön vagy telefonálás esetleg valamilyen menübe lépés közben jön elő?

melyik szolgáltatónál van a telód és kb. mikor vetted/kaptad?

2011. ápr. 9. 19:47
 3/4 anonim ***** válasza:
A C3300k/C3300 Champ-re gondolsz, igaz? Jó telefon. Nem kell nagyon megnyomni, így szerintem a kijelzője is tovább bírja a legtöbb telefonénál. Nincsen vele semmi baj. Egy olcsó, de jó telefon.
2011. ápr. 10. 12:39
 4/4 anonim ***** válasza:
Mivel rezisztív érintőképernyője van( érintőceruzás), ezért könnyebben karcosodik, megy tönkre, mint a kapacitív( nem érintőceruzás).
2012. jún. 26. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!