Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik mobil a jobb? (lent...

Melyik mobil a jobb? (lent több infó)

Figyelt kérdés

samsung glalaxy s

samsung galaxy s 2

lg optimus 2x

htc incredible s

lg optimus 3d

iphone 4

és miért?

2011. ápr. 9. 14:08
 1/7 anonim ***** válasza:

Galaxy S2.

Hogy miért azt sok lenne felsorolni.

Már az elődje is az egyik legjobb telefon volt, itt meg továbbfejlesztették annak a hiányosságait.

Galaxy S nekem ingyen sem kellett volna, nem tetszett a külseje, de az S2 már egy olyan telefon, amit el tudnék használni pár évig.

2011. ápr. 9. 15:18
 2/7 anonim ***** válasza:

Samsung Galaxy S2.

Megjelenésekor a világ legjobb telefonja lesz, ez nem is kérdés.

2011. ápr. 9. 18:28
 3/7 kolo ***** válasza:

"Megjelenésekor a világ legjobb telefonja lesz, ez nem is kérdés."

Attól függ miben? Meg melyik verzió? A Samsung processzoros, vagy az NVidia Tegra 2-es? (Az utóbbi a gyengébb, olyan van az Optimus 2X-ben is)

Kicsit hosszú leszek bocsi. :D Szerintem nem lehet egyértelműen eldönteni melyik a legjobb. Mindegyik másban jó, tökéletes telefon nincs, soha nem volt, nem is lesz. Egyszerűen nem érdeke a gyártónak? Ki váltana az új modellre?

Galaxy S: az egyik legerősebb (ha nem a legerősebb) egymagos processzorral szerelt telefon. Nagyon jó kijelző, nagyon erős hardver és az ára is egyre emberibb. Hibái: gyári rommal (gyári rendszer, nem módosított, hackelt, javított stb.) szaggat a menü, nincs rajta kamera segédfény, nem a legjobb anyaghasználat.

Galaxy S2: ígéretes, de túl sokat nem tudni róla még. Fenntartásokkal fogadnám, hogy a legjobb lesz a világon. Könnyen lehet, de az is, hogy nem. Várjuk meg majd a végleges verziót.

2X: első kétmagos processzorral szerelt készülék. Jó telefon nagyon, ilyet akartam venni egy ideig (most Optimusom van), de a tesztek után elbizonytalanodtam. Hiába a két mag, de pár helyen szaggat a menü (ejnye, optimalizálni azért illik...), a kamera kb annyira csinál élethű képeket, mint Vincent van Gogh. :D Ha nem hiszed tedd ki 200%-os nagyításban teljes képernyőre a tesztképeket. Viszont a böngészés valami hihetetlenül gyors, még Flash tartalmakkal is.

Incredible S: szintén egy nagyon jó készülék. Ha nem akarsz két magot, nem fontos a jó kamera és nem sajnálod a pénzt, akkor instant get. Legnagyobb előnye a Sense felület és a friss (2.3-as) rendszer. Hibája nem sok van, írtam is, hogy a kamerája nem a legjobb (khm... kb mint egy csapat óvodás vízfestékkel), illetve "csak" egy magos a procija. Ez nem a htc hibája, a partnerük (Qualcomm) még nincs kész a kétmagos chipkészlettel.

3D: sokat szintén nem tudni róla. Az igazi durranás itt szerintem nem a 3D, mert azt kicsit mókusvakításnak tartom. (Ha budapesti vagy menj be az Alle centerbe, ott a földszinten megnézheted mennyire frankó egy szemüveg nélkül nézhető 3D TV.) Viszont a kétcsatornás memória, a kétmagos procival szerintem elképesztő teljesítményű lesz együtt, persze, ha nem felejtenek el optimalizálni.

És végül a szifon... Ha egy könnyen kezelhető telefont akarsz, nagyon gördülékeny rendszerrel, intuitív felülettel, nagyon szép külsővel, sok minőségi telepíthető programmal és szintén nem sajnálod a pénzt, akkor neked találták ki. Ha csak simán fel akarsz vágni, mert trendy, akkor is... :D Mindenesetre hibák itt is vannak, legtöbb az Apple üzletpolitikájából adódik. Sok korlátozás van, mert Steve Jobs megteheti (Apple vezér...). Nincs Flash, azaz nincs teljes web. Csak iTunesról tudsz rárakni zenét, filmet stb. Programot szintén. Illetve a kezdeti időszakban az antenna speciális elhelyezése miatt (az oldalán végigfutó díszcsík maga az antenna) voltak térerő problémák, ha a kezeddel leárnyékoltad, miközben tartottad. Ezt mára (állítólag) orvosolták.

Na most, hogy végére értem a regénynek, talán meg is fogalmazódott mindenkiben az álláspontom: szerintem nincs olyan, hogy legjobb. Mindegyik máshogy jó. Mindenkitől elnézést kérek a hosszú hozzászólásért, anyám magyartanár, a sok rizsára veló hajlam innen van. :D

2011. ápr. 9. 21:56
 4/7 kolo ***** válasza:
Bocsi elnéztem. Az Incredible S 2.2-es droiddal érkezik, de lesz rá 2.3-as frissítés. Ettől még igaz rá, amit írtam szerintem.
2011. ápr. 9. 22:01
 5/7 A kérdező kommentje:
köszi az eddigi válaszokat főleg a 3.-ét :)
2011. ápr. 10. 11:56
 6/7 anonim ***** válasza:
ip4 :)
2011. ápr. 12. 23:06
 7/7 anonim válasza:
iphone 4
2011. ápr. 13. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!