Lehetséges az h valaki ugyanazt feltöltőkártyát használja kb.10 éve?
Figyelt kérdés
Úgy értem pl elkophat?tarifa váltás stb...?bajai lehetnek?2011. ápr. 8. 08:28
11/17 A kérdező kommentje:
Jaja én rögtön ahogy megtudtam ezt utána is jártam letiltatásnak és telefonszámot , szolgáltató azt mondta h nincs a nevemen aktív kártya..ugyh akkor ezt bogozd ki???mert én nem értem h akkor most mi van??? hát igen nekem ez kellemetlen h 2 jár megyek be tanúskodni..és még én magyarázkodjak pffff...
2011. ápr. 8. 09:18
12/17 anonim válasza:
Jaja én rögtön ahogy megtudtam ezt utána is jártam letiltatásnak és telefonszámot , szolgáltató azt mondta h nincs a nevemen aktív kártya..ugyh akkor ezt bogozd ki??
Hát igen ezt már én se értem.
13/17 anonim válasza:
Talán a szüleid nevén van? Nem lehet,hogy ők vették meg, de te kaptad?
14/17 A kérdező kommentje:
Na igen...akárhogy is végi gondoltam sehogy sem stimmel nekem a dolog.. bennem az merült fel ha akkor vajon mit szeretnének tudni, lehet h ez a sim.kártya cs kamu duma? Én mindene estre most is bemegyek h nyilatkozzak nem az enyém..stb...
2011. ápr. 8. 09:26
15/17 A kérdező kommentje:
9:24- esnek...volt egy pár kártyás telcsim persze olcsóbbak és mindig lecseréltem a simkártyákat is. elvesztettem v eladtam kitudja már...állítólag ez az én nevem -en van..
2011. ápr. 8. 09:29
16/17 anonim válasza:
Nekem is volt több, feleslegessé vált SIM kártyám és a visszaélések elkerülése végett kettévágtam egy ollóval és úgy dobtam ki.
17/17 A kérdező kommentje:
Perszer ez tényleg jó ötlet csak én mondjuk 15-16 évesen azt sem tudtam mit jelent az h visszaélés..pl..tudom ez azén problémám de hát.nem hiszem h ezzel nagyon egyedül vagyok.
2011. ápr. 8. 09:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!