Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Lehetséges az h valaki ugyanaz...

Lehetséges az h valaki ugyanazt feltöltőkártyát használja kb.10 éve?

Figyelt kérdés
Úgy értem pl elkophat?tarifa váltás stb...?bajai lehetnek?
2011. ápr. 8. 08:28
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Lehetséges. Ha esetleg problémája lenne a Sim kártyának, a szolgáltató (a szám megtatrása mellett) kicseréli (persze nem ingyen).
2011. ápr. 8. 08:32
 2/17 anonim ***** válasza:
*megtartása
2011. ápr. 8. 08:32
 3/17 A kérdező kommentje:
értem köszi...állítólag elvesztett sim kártyámmal vki lopást követtet el de nekem hihetettlen ez az egész sztori.
2011. ápr. 8. 08:34
 4/17 anonim ***** válasza:

Egy kicsit homályos a kérdés: Elveszett a feltöltőkártyás szim kártyád? És aki megtalálta az használja azóta is? Ez a kérdésed?

Az akkori feltöltésed már régen lejárt, nem érvényes. Ha nem tudta feltölteni újra az általa vásárolt feltöltőkártyával, akkor maga a sim kártya is érvénytelen már. Lopást (folyamatosan) nem tud elkövetni, csak a sim kártya birtoklását, jogtalanul.

2011. ápr. 8. 08:42
 5/17 A kérdező kommentje:
Hát igen Így ahogy írtad..Én állítólag elvesztettem vagy elhagytam vagy , nem tudom..Visszamenőleg 10 évre..ér olyan kezébe került aki bűncselekményt követ el...De nekem is homályos és nem értem hogy lehet ez? Ezért nyomozok...
2011. ápr. 8. 08:51
 6/17 A kérdező kommentje:
Gondolom valahogyan feltudták tölteni..de kitudja azt már kinek a kezébe került és kitől??
2011. ápr. 8. 08:53
 7/17 anonim ***** válasza:

Mi abban hihetetlen, hogy 10 éve használja a kártyát? Én az enyémet kb. 7 éve használom.

Ha meg elhagytad és valaki megtalálta aztán bűncselekményt követ el az már a te bajod. Le kellett volna tiltani a kártyát.

2011. ápr. 8. 08:56
 8/17 A kérdező kommentje:
Hát az hihetetlen h ha valaki bűnöző és nem akarja mondjuk h tetten érjék minek használja ugyanazt a kártyát? nem tiltattam le nem gondoltam volna h egy simkártyával bármit is lehet kezdeni..???feltöltővel?? lehettem vagy 15 -éves..Mit tudhattam én??? volt egy pár telcsim amit elhagytam csak úgy...de mivel kisebb értékűek voltak nem jentetem be...
2011. ápr. 8. 09:04
 9/17 A kérdező kommentje:
De kinek nem volt olyan h elhagyott vagy kidobott kártyát mert azt hitte lejárt..Én már arra sem tudok vissza emlékezni melyik lehettett az????
2011. ápr. 8. 09:09
 10/17 anonim ***** válasza:

"Hát az hihetetlen h ha valaki bűnöző és nem akarja mondjuk h tetten érjék minek használja ugyanazt a kártyát?"

Na vajon miért használja ugyanazt? Mert találta. Így ha be van azonosítva a telefonszám akkor utánanéznek kié, így eljutnak a kártya tulajdonosához, jelen esetben hozzád. Szóval nem őt fogják elkapni hanem téged és akkor magyarázkodhatsz. Ezért célszerű mindig letiltani a kártyát, mert akkor nem tudják használni.

2011. ápr. 8. 09:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!