Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Motorola Milestone 1 vagy 2?

Motorola Milestone 1 vagy 2?

Figyelt kérdés
sziasztok! nem vagyok egy nagy mobiltelefonmániás, de belevagyok szeretve a milestoneba. régóta szerettem volna már egy olyan szétcsúsztatható telefont aminek jó a querty billentyűzete és maga a telefon formája is. szinte ugyanaz a kettő de nekem valahogy a milestone 1 mégis jobban tetszik, viszont ez már két éves, lassan 3 és hát lehet jobb lenne inkább már a 2 venni. olvasgattam róla, hogy gyorsabb a processzora, ingyenes a google nav....stb. szóval mi a véleményetek a telefonról?
2011. ápr. 6. 13:12
 1/5 Panda Péter ***** válasza:

a milestone hardvere tényleg fejlettem, jóval gyorsabb, így ha hasonló árban vannak, én azt venném.

igaz, a milestone 1-nek fémből van a hátlapja, a 2-nek pedig műanyagból, de az összeszerelési minőség mindkettőnél nagyon jó.

navigációs szoftvert mindkettőre tudsz letölteni, ingyeneset is, fizetőset is, mivel android rendszer fut rajtuk.

2011. ápr. 6. 13:26
 2/5 A kérdező kommentje:
ingyenes navigáció?
2011. ápr. 11. 19:06
 3/5 Panda Péter ***** válasza:
asszem hogy a sima milestone-hoz járt iGo, gondolom a 2-höz is kapsz ha boltban veszed.
2011. ápr. 11. 19:49
 4/5 anonim ***** válasza:

A Milestone még 2 éves sincs [link]

Bár Androidnál ez sokat számít, de mivel van rá hivatalosan Froyo, ezért akár meg is érné. Meg hiába alacsony a proci órajele, mégis jobb mint a 800 Mhz-es Spica procija.

2011. ápr. 21. 09:46
 5/5 A kérdező kommentje:
akkor az 1 lehet jobb mint a kettő?
2011. ápr. 21. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!