Tökéletes volt számomra az E65-ös nokiám, de meghalt. Mi az, ami helyettesíthetné?
Üdv! Szóval: E65-ös nokiám van, csak sajnos gallyra ment. Elég öreg volt már szegénykém, de én még hosszútávon terveztem vele.
Melyik az a telefon, ami pótolni tudná az igényeimet?
-háttérképet raktam be a barátnőmről
-zenét raktam be csengésnek
-naptárba írtam a teendőimet
-zenét hallgattam
-videót néztem
-fényképet raktam a névjegyzékhez, hogy ha valaki hív, lássam is őt
-microSD-kártya volt benne
-átváltót használtam
Tudom, ezek nem nagy igények, de amik eddig voltak olcsó telefonjaim, azok mind nagyon hamar megadták magukat. Ezt úgymond megörököltem, de az előző gazdájánál is leesett párszor, akármennyire vigyáztam rá, nálam is előferdült, így aztán megadta magát.
Mit ajánlanátok Ti? Oké, tudom iPhone 4 zsírkirály, de én pénzszűkében vagyok jelenleg, tehát valami 'óccsó' kéne.
Köszi előre is!
Hát nagyon max 20 körül (használtan is jó, de hűségnyilatkozatom elvileg nemsoká lejár, akkor meg ugye olcsóbban tudok telefont venni, tehát ilyen értelemben új is játszhat)
márka nem lényeg, amennyiben biztosan jó a telefon minőségileg.
a nokiát azért szerettem, mert adatkábellel a gépre kötve minden sms-t és névjegyzéket fel tudtam másolni a gépre, ahol így biztonsági mentésként tudtam tárolni, ezt nem árt, ha az új is tudja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!