Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mondanátok ilyen telefonokat?...

Mondanátok ilyen telefonokat? (lent)

Figyelt kérdés

Olyan telefont keresnék, ami qwerty billentyűzettel rendelkezik. Kb. ilyen telefont mennyiért lehet venni, vagyis hol az alsó határ? Nem kell annyira nagy tudású vas, a lényeg: a qwerty billentyűzet, minél jobb kamera és viszonylag egyszerű kezelés. Mindenképp oldalra csúsztathatósat szeretnék.

Ha tudnátok linkelni ilyen telefonokat, azt megköszönném. Kb. 50ezerig mennék el, efelett már ne nagyon mondjatok, max pár ezres különbség még belefér. Nézegettem a telókat, szóval ahogy gondolom ebbe a kategóriába belefér pár teló.

Előre is köszi!

2011. ápr. 4. 21:43
 1/5 anonim ***** válasza:

[link]

rem ez megfelel :)

2011. ápr. 4. 21:46
 2/5 anonim ***** válasza:

Használtan belefér a HTC Touc Pro, Pro2, Diamond Pro, Kaiser, LG GW620 esetleg egy Motorola Milestone, Nokia N97, N97 mini, E75

Az újak közül függetlenül talán egy X10 mini pro de szerintem bármelyik szolgáltatónál megvan ez is 50 alatt

Samsung Galaxy 551, Corby Pro

2011. ápr. 4. 21:55
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigi válaszokat!

A használttal az a gondom, hogy nem biztos hogy jó a telefon. Most nyilván lehet kifogni jót, de ha nem gond én nem kockáztatok. Másik pedig hogy valószínűleg nem szolgáltatónál fogom venni, mert több féle kártyám is van, köztük külföldi is amit használok.

Szóval ennyivel kiegészíteném a kérdésem, hogy újonnan és kártyafüggetlent milyet vegyek a fenti tulajdonságokkal.

De tényleg köszönöm az eddigieket is, majd gondolkozom rajtuk.

2011. ápr. 4. 22:03
 4/5 anonim ***** válasza:
Akkor Galaxy 551 valahol 45 és 55 ezer között van az ára
2011. ápr. 4. 22:14
 5/5 anonim válasza:
acer p300
2011. ápr. 5. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!