Ha Nokia összeállt volna inkább az androiddal, vennétek akkor nokia telefont? :D
Figyelt kérdés
2011. ápr. 4. 20:22
1/9 anonim válasza:
Számomra a Nokia nagyon le van maradva. Nekem manapság egy okostelefonban kell egy minimum SuperAmoled szépségű képernyő, amilyen minőségűvel jelenleg egy Nokia telefon sem rendelkezik, továbbá hardveresen is kikéne emelkedni, amiben a Nokia ismét nem erős. Annyi pozitivuma van, hogy a WP7-el összeállt, hogy az kötelezi a Nokiát a kemény hardverre, mert a Google-nél elkényelmesedett volna a finn vállalat. Viszont mindenképp megfontolnám, de számomra a Nokia már nem telefongyártó. Ha kell egy WP7-es telefon, akkor megveszem az OMNIA 7-et, és kiváncsian várnám, hogy a Nokia mikor lesz képes olyan képernyős, hardveres, minőségi készüléket kiadni.
2/9 anonim válasza:
ha normális lenne a hardvere simán
3/9 anonim válasza:
Első vagyok.
Összegezve: egy Galaxy S szintű hardverrel rohannék érte, de ez persze mese habbal, mert egyelőre nem lesz Nokiákon Android. Tehát felesleges filozofálás.
4/9 anonim válasza:
Ha így történt volna, és androidos telefont szeretnék akkor is inkább vennék egy HTC-t, szóval nem.
5/9 anonim válasza:
le vagy maradva, már összeállt (legalábbis úgy alakulnak a dolgok). a Symbiannak vége.
amúgy nehezen tudnak összeálni, max a Nokia Androidot tesz rá, mivel az nem egy cég, és open source.
6/9 anonim válasza:
Utolsó te mégis miről beszélsz? Nem az Android-al alakulnak úgy a dolgok, hanem a Windows Phone 7-el. Amúgy az igaz, hogy a Symbian fejlesztése leáll, de nem a Google-el, hanem a Microsoft-al kötött egyesség pici következményeként.
7/9 anonim válasza:
Biztos, hogy jobb lenne, mint egy HTC, vagy egy samsung. De én amúgy is Nokia párti vagyok. Egyébként meg nem az mutatja meg, hogy milyen az okostelefon, hogy milyen a kijelzője. Még mindig a Retina Display a legjobb…
8/9 anonim válasza:
Azt irtam, hogy minimums a SuperAmoled. Továbbá én nem tehetek róla, hogy te igénytelen vagy az okostelefonok terén.
9/9 anonim válasza:
"Utolsó te mégis miről beszélsz? Nem az Android-al alakulnak úgy a dolgok, hanem a Windows Phone 7-el. Amúgy az igaz, hogy a Symbian fejlesztése leáll, de nem a Google-el, hanem a Microsoft-al kötött egyesség pici következményeként."
igazad van, összekevertem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!