Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyiket vegyem meg? Samsung...

Melyiket vegyem meg? Samsung Wave 525/Samsung Galaxy 5/ZTE Blade

Figyelt kérdés
Melyiket a érdemes megvenni?
2011. ápr. 3. 14:07
 1/4 anonim ***** válasza:

Wave 525 - bada 1.2 kijelző 240 x 400

Galaxy 5 - Android 2.1 kijelző 320 x 240

ZTE Blade - Android 2.1 kijelző 480 x 800

Mire kell?

Bada, jó de csak a samsung oprendszere

Android, google oprendszere, rengeteg gyártó és készülék használja (többek közt a samsung is a csúcsmodeljein)

Ha netezni, játszani, akkor kell a nagy felbontás, tehát: ZTE

[link]

[link]

[link]

2011. ápr. 3. 18:16
 2/4 A kérdező kommentje:

De a ZTE Blade nak sok a hibája. Amilyen az én szerencsém mindet kifogom....xD

1.Hiba:Pixelhiba

2.Hiba:gradiens hiba

3.Hiba:szoftveres korlátozás

És tuti h kifogom mindet....xD.

Bár melyik telóban nincs hiba? :D

2011. ápr. 3. 18:29
 3/4 anonim ***** válasza:

1. Pixelhiba - nincs, ill. nem több mint az lcd-ken általában (elég sokat olvastam fórumokat, és csak egy pár pixelhibás darab volt, ezt is cserélte a szolgáltató)

2. gradiens hiba - ez a tmobil szoftvere miatt volt pár készüléken, nekem nincs ☺, és csak pár készüléken volt a több ezerböl) (ilyen alapon az iphon meg felrobban? volt rá példa)

3. szoftveres korlátozás - milyen korlátozás? Az első bladek olyan tmobil (gyorsan magyaritott, összecsapott) rommal kerültek ki, amelyek csak 256 mb ramot látott, de a T oldalán ott a szoftverfrissités ami a problémát megoldja, ill. az újabb készülékek már jó rommal kerülnek ki.

Nincs semmi szoftveres korlátozás! Olyan romot raksz fel amilyet szeretnél.

és ez a felbontás

[link]

[link]

2011. ápr. 3. 19:08
 4/4 anonim ***** válasza:
Galaxy 5
2011. ápr. 28. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!