Samsung Galaxy mini vagy Sony Xperia X8 a jobb?
Figyelt kérdés
Kíváncsi lennék melyik jobb és miben.A kettő között választok majd és nem akarok sz**t venni.Akinek esetleg a kettő telő közül van vmelyik írja már le hogy miben jó lassú v gyors stb..2011. nov. 11. 17:57
1/4 anonim válasza:
Galax mini az szar
Sony x8 válaszd kicsit drágáb de sokaljbb
2/4 anonim válasza:
Igen, megható érvei vannak a kis 16 évesnek, nem kérdező?!
Nekem minim van, semmi gondom nincs vele. Ha nem akarsz HD játékokat futtatni a telefonodon, semmi gondod nem lenne vele. Nem szaggat, nem akadozik. ráadásul van rá hivatalos 2.3.4-es android. angry birds, nfs shift(ezeket próbáltam) egyáltalán nem akadozik rajta.
3/4 A kérdező kommentje:
Hát igen...egyébként azt hallottam hogy a mininek a kamerája nem valami jó tehát kicsi fps,képminőség közepes.Illetve fixfókuszos.Egyébként igen utánna olvastam és a procija jobb a mininek.Még mindíg nem tudom eldönteni mit vegyek persze eddíg xperiánál teszem a voksom hisz a videóinak tökéletes az fps-e és a képminőség háát..közepes de van autofókusz.
2011. nov. 11. 19:24
4/4 anonim válasza:
A minivel, ha letöltesz a marketről egy kameraszoftvert(lg camera a neve) akkor tudsz csinálni 640x480-as 30 fps-es videót is mivel a kamera le van benne butítva és, ez nem kamu mivel rádugtam a gépre és megnéztem a Windows Media Playerel a tulajdonságait és ezt írta ki. Legalábbis a felbontás ekkora. Ja és +1 a minire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!