Mikortól lesz kapható az LG Optimus 2x Magyarországon a T-Mobile-nál?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 3. 10:14
21/24 damluk válasza:
Én igazából ilyet szeretnék, csak sajnálatos, hogy
ez egy ilyen hardverrel felszerelt telefon esetében
létrejöhet. Apple-t semiképpen nem veszek, de még sztem
akkor sem vnnék ha az LG-vel egy árban lenne.
22/24 damluk válasza:
Hát nem jött ki a 2x a T-világban....:(
23/24 anonim válasza:
Egyet értek damluk 2. oldali válaszával
24/24 anonim válasza:
Azért, megkérdezném az előttem szóló egyik felhasználót, hogy miért "szar" az lg optimus gt540. Nekem gt540 em van és teljesen megvagyok vele elégedve annyi a problémám, hogy nem kapacitív a kijelzője. Igen, a mai jobbfajta grafikájú játékokkal nem lehet vele játszani, de például Fifa 10 -et, aminek elég nagy erőforrás igénye van játszhatóan viszi néhány kisebb beszaggatással, aki meg nem játékra használja a telefont, hanem például netezésre annak tökéletesen megfelelő készülék. Persze már nem mai darab, de jó telefon a maga idejében pedig a legjobbak között volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!