Mikortól lesz kapható az LG Optimus 2x Magyarországon a T-Mobile-nál?
Sziasztok, szerintem ez a fórum rendkívül aktuális,
ezért gondoltam, hogy beszállok én is.
Nos...
Amióta tudom, hogy várható ez a telefon minden nap gyűjtöm róla az infókat, megnézem a magyar és külföldi teszteket, stb. Sokaktól hallottam hogy az LG megbízhatatlan, és minőségen aluli volt az eddig kiadott telefonok terén,
sajnos olyanoktól is akik úgymond bennfentesek.
Ezt aláírom, és elfogadom, de az eddigi tesztek, a specifikációk véleményem szerint azt mutatják hogy a telefon megállja majd a helyét.
Én kb 2 hónap múlva veszek telefont, először DHD mellett voksoltam, de most már szinte tuti hogy LG OPt. 2x lesz.
Azt gondolom kár lenne az LG régi modelljeit és hibáit
analóg esetként emlegetni, hiszen távolról sem egy kategória. Az hogy a 2x-nek ilyen szaga van....
Nem értek egyet, nem lehet hogy más telefonhoz figyelted a tesztet/specifikációt? (Vicc colt ne vedd sértésnek).
Jo3y
Én tudom mikortól lesz kapható
Jövő hét péntektől
Igen, azt én is olvastam valahol hogy 18.-a, de
ez biztosan a magyarországi T-mobile-ra vonatokozik?
Nem vagyok meggyőződve.
Na akkor volna itt egy másik dolog amiről kikérném a véleményeteket/tapasztalatokat.
Rengeteg tesztet láttam/olvastam, és sok helyen kiemelik, hogy szuper akadásmentes atom a telefon, DE -lehet hogy csak a kötekedők végett- egy két helyen azt olvastam, hogy
bizony a gyári szoftverrel is igencsak megakad néha,
és ez nem hagyott nyugodni, ami ezt alátámasztja pl, hogy
néha a tesztek során valóban észre lehet venni némi laggot,
pl amikor a főmenüt kis nézetre húzod szét, de sima
oldalváltásnál is minha 1-2 helyen láttam volna akadást.
Mi a véleményetek ezzel kapcsolatban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!