Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi a véleményetek az Iphone4-ről?

Mi a véleményetek az Iphone4-ről?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 2. 22:13
1 2 3
 21/26 bslayer15 ***** válasza:

Gyengébb hardver, mint az Androidokban, ámde a szoftver sokkal jobb, kiforrottabb, és emiatt üti is őket teljesítményben. Összességében jó telefon. Legalábbis játék szempontból.

A többi funkció szerintem általánosságban rendben van, mint a legtöbb érintőképernyős "zsebtop"-ban.

Egyébként szerintem a legjobb telefon az lenne, amibe az Apple csinálja a szoftvert, Android féle szoftverszabadsággal, és a Windows szorongatná a fejlesztők, és készülékgyártők tökeit.:-)

2011. ápr. 4. 14:11
 22/26 anonim válasza:

Páromnak iPhone4-e van, nekem Nokia N8-asom.

Árban az enyém drágább volt, de nézzük úgy, hogy mindkettő csúcs kategória a gyártójánál.

Hasonló felépítmények, és igen, tök jól lehet gépelni is velük, csak az oldalára kell fordítani, és azonnal ott a teljes QWERTY billentyűzet szétcsúsztatás nélkül.

Mégis miért jobb a iPhone?

Az ingyenesen letölthető alkalmazások ezrei miatt.

A Nokia Ovi-ja jóval kevesebb és érdekesebb alkalmazást tartalmaz...ráadásul ami fizetős az iPhone-nál 0,79Eur, az az Ovinál 400-600Ft.

Pedig mindkettő okostelefon az alkalmazásoktól lesz az.

Két dolog miatt szeretem a Nokiámat mégis jobban:

1.) Mert az összes standard Nokia töltő kompatibilis egymással, ráadásul mikro USB-ről is tölthető.

2.) Mert 12Mpixeles a kamerája.

Egyébként az iPhone4 mindent visz.

Az iPhone mégis

2011. ápr. 5. 08:02
 23/26 anonim ***** válasza:

Nem kellene ingyen sem .

Szervizelése is körülményes.

2011. ápr. 5. 13:23
 24/26 anonim ***** válasza:
Populista tömegtermék, melyet egyesek menő presztízsdolognak képzelnek, holott egy fogyasztói "elavuldobdel" tucatáru. Az exkluzivitás és az igazi luxus az nem ez az irányzat.
2011. ápr. 6. 06:39
 25/26 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik az Iphone 4 bár nekem 3 gs-m van , de apukámnak 4-es , hát őszintén rohadt jó benne minden ! Hát ingen túl van árazva , de akinek kell így is megveszi.
2011. ápr. 9. 16:28
 26/26 anonim válasza:
iPhone 4, meg 3 meg minden... komolyan, minek kell ilyen telefon egy általános iskolás vagy épp egy 16-19 évesnek? Biztos olyan üzleteket bonyolít amihez szükség van ilyen telefonra, nem? És akkor a szülők csodálkoznak, hogy a gyerekek FB-n meg a különböző ingyen alkalmazásokon lógnak a tanórán?! Megőrjítenek minket (na jó, a népesség 95%-át), mert minél drágább annál jobb, gondolják egyesek... komolyan, minek nekünk ennyi érintőképernyős okos telefon? Egyesek ettől érzik magukat okosnak? Nem iPhone-hoz tartozik, de attól a Tab-tól is meg tudok őrülni. Valószínűleg, 3 év múlva meg egy A3-mas nagyságú telefonal fogunk rohangálni? XD (tudom, hogy az nem kimondottan telefon, de lehet rajta telefonálni)
2011. máj. 20. 10:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!