Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi a véleményetek az Iphone4-ről?

Mi a véleményetek az Iphone4-ről?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 2. 22:13
1 2 3
 11/26 anonim válasza:
75%

Ált. iskolás 7. es vagyok. Az osztálytársam használtan vett egy Iphone 3G -t 80 ezerért. Ő is ember, és nem nem gazdagabb mint én vagy mások az osztályunkban, csak kb. 2 évig spóroltak rá, meg ő is beleadott a húsvéti, szülinapi stb. pénzéből 15 ezret. Nagyon jó telefon, de sztem teljesen felesleges ennyi pénzt kiadni érte.

Én anroid párti vagyok, de az se lenne jobb mint az Iphone ha nem lenne rajta ingyenes AndroidMarket. De így hogy van sztem leigázza az ájfont. Néztem továbbá összehasonlító videókat, és az Iphone (pl. a Galaxy S -sel szemben) csak annyival jobb hogy a kijelzője fényesebb és napsütésben jobban látszik a képernyő.

Ez egy vélemény, de ugye mindenki ahogy maga látja.

2011. ápr. 3. 08:00
 12/26 anonim ***** válasza:
43%
tanuljátok már meg normálisan leírni -.-"" : iPhone a neve
2011. ápr. 3. 11:04
 13/26 anonim ***** válasza:
nem ájfon 4ük van, de hanem 2g, 3gs, meg egykét ipod:)
2011. ápr. 3. 11:20
 14/26 anonim ***** válasza:
49%
Zsír telefon,csak lehetne olcsóbb.
2011. ápr. 3. 12:39
 15/26 anonim válasza:
34%
rosznak nem rosz csak drága, nem sokára jönnek ki (há már ki nem jöttek) a 2 magos tellák amik ugyan úgy 1ghz-esek magonként ami ugye dupla akkora teljesitmény. arrol nem is szólva h ha veszünk egy hasonló konfigú más telefont azok sok-sok ezerrel olcsobbak mint az iPhone 4. szal max rajPhone-nak jó
2011. ápr. 3. 12:44
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

tényleg jó telefon, ha amerikában élsz

magyarországon az a baj, hogy beszennyezték a nevét a cigányok, a diszkópatkányok, meg a plázacicák akik menőznek vele mindenhol

2011. ápr. 3. 12:48
 17/26 anonim ***** válasza:
Meg ez jól van optimalizálva, van hardwaresen erősebb ami jobban akad mint az alma
2011. ápr. 3. 13:31
 18/26 anonim ***** válasza:

Én is inkább az androidot favorizálom de azért elfogadnák egyet ha adnának.

Túl van árazva nekünk...

2011. ápr. 3. 15:49
 19/26 anonim válasza:
49%
itt amerikaban nincs olyan gyerek a suliban akinek ne lenne legalabb egy apple cucca...
2011. ápr. 3. 16:27
 20/26 anonim válasza:

Drága, és nem tud annyit, hogy megérje az árát. Én nem is tudtam vele normálisan megírni pl. egy e-mailt, mindig más betűt írt. Nekem nem kéne csak érintőképernyős telefon, max. ami érintős, de gombjai is vannak, ha szétcsúsztatod.

A Blackberry sokkal jobb és olcsóbb.

2011. ápr. 4. 11:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!