Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » ZTE Blade telóm miért merül...

ZTE Blade telóm miért merül le nagyon gyorsan?

Figyelt kérdés

Ha hallgatok rajta zenét vagy játszok, 1 óra alatt lemerül teljesen. Wifi, net nincs rajta bekapcsolva. Alkalmazások közül is csak a naptár és az android billentyűzet fut rajta. Nem live wallpaperem van hanem sima. Mi lehet a baj?

Már többször megcsináltam azt, hogy hagytam teljesen lemeríteni, aztán teljesen feltöltöttem. Ja és első alkalommal is 16 órán volt a töltőn.

Egy nap párszor telefonálok róla és azért így is lemerül totál 2 nap alatt.

2011. ápr. 2. 17:35
 1/9 A kérdező kommentje:
Bluetooth sincs bekapcsolva.
2011. ápr. 2. 17:36
 2/9 anonim ***** válasza:
Formatáltad az akkumulátort?
2011. ápr. 2. 17:45
 3/9 anonim ***** válasza:
Az új aksikat NEm kell formázni...
2011. ápr. 2. 17:49
 4/9 anonim ***** válasza:

Egyszerű oka van:túl kevés neki az aksi,az meg túl gyenge.

Tesztekben is olvashatod, hogy nagyon gyorsan merül!Ne is várj többet

2011. ápr. 2. 17:53
 5/9 anonim ***** válasza:
Az aksi töltéseket nagyon elszúrtad. Ezeknek az aksiknak nem tesz jót ha teljesen lemeírted. Az, hogy gyorsan merül az egy dolog, de ennyire azért nem kéne, hogy képes lemerülni 1 óra alatt szimplán zenehallgatással vagy játékkal. Szerintem vidd el szervizbe, gondolom még garanciális.
2011. ápr. 2. 18:03
 6/9 A kérdező kommentje:

A mobilaréna zte blade fórumán olvastam, hogy minél többször merítsük le a telefont teljesen, mert így áll be az aksi mutatója normális állapotra. De mikor még nem merítettem le teljesen akkor is merült :(

Nem nagyon lenne kedvem szervízbe vinni, mert 1 hét volt mire beállítottam rajta mindent :D (első okostelefonom)

2011. ápr. 2. 18:17
 7/9 anonim ***** válasza:

"Nem nagyon lenne kedvem szervízbe vinni, mert 1 hét volt mire beállítottam rajta mindent "

másodszorra már gyorsabban fog menni.

mellékesen nem biztos, hogy bármit is vissza kell állítanod, lehet, hogy egyszerűen csak rossz az akksi.

"A mobilaréna zte blade fórumán olvastam, hogy minél többször merítsük le a telefont teljesen, mert így áll be az aksi mutatója normális állapotra."

egyrészt, akkor kérdezd tőlük.

másrészt, a telefonban lévő programnak tesz jót, mert az gyüjti az adatokat és abból saccolja, hogy mennyi ideje van még az akkunak. az akkunak rohadtul nem tesz jót (egyik fajtának sem, az ólomlemezes autóakkunak sem), ha teljesen lemerítik.

2011. ápr. 2. 18:24
 8/9 anonim ***** válasza:
Most nem azért de ahogy elkezdtem olvasgatni a zte topicot én valahogy csak azokat a hozzászólásokat találtam meg ennek kapcsán, hogy ne merítsd le az aksit. Egyedül az aksi kalibrálásnál volt írva a teljes lemerítés sehol máshol.
2011. ápr. 2. 18:30
 9/9 anonim ***** válasza:
Amúgy meg kelzsoca blogján kint van egy jól optimalizált batterystat, úgyhogy fölöslegesen merítgetted. (Amúgy nekem is a mostani ZTE-m az első okostelóm, de nekem sokáig bírja CM7 RC4-es rommal, és egész magas órajellel+AHB OC-vel.)
2011. ápr. 2. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!