Sony ericsson xperia x10 mini vélemények?
Figyelt kérdés
szeretnék egyet beruházni:D lehetőleg olyan írjon akinek ilyen telefonja van vagy ért hozzá:)de tök mind1 :D2011. márc. 30. 20:54
1/26 anonim 

válasza:

Láttad te mekkora a képernyője? Interneteztél rajta, néztél rajta filmet, játszódtál, szerkesztettél dokumentumokat?? Esetleg csak akarni lehet ezeket, mert azon a kicsi képernyőn ezek annyira értéktelenek, hogy éppen ezért soha nem venném meg. :)
2/26 A kérdező kommentje:
most ne hogy már lebeszélj róla:D megvagyok örülve azért a telefonért:D azt hittem tök jó komikat kapok:D már jövőhetén mégis akarom venni. biztasatoook:)
2011. márc. 30. 21:01
3/26 anonim 

válasza:

Hajrá, de tőlem támogatást ne várj. És nagyon nem hatódom meg, ugyanis azon a képernyőn az Androidot kihasználni,...nevetséges...
4/26 A kérdező kommentje:
baszameg:D osztálytársam most vett x10 et az meg féltégla. na 45 ezerért max!:D milyen telefonokat tudtok? csak ne nokiát mert azt nem szeretem:D
2011. márc. 30. 21:04
5/26 A kérdező kommentje:
lilu üzeni mind buták vagytok!
2011. márc. 30. 21:23
6/26 anonim 

válasza:

Mondd meg Lilunak, hogy a degenerált pofáját úgy kikenem, hogy az anyja sem ismeri fel. Majd mikor ő fog napi 10 órát telefonokkal foglalkozni, akkor majd talán üzenhet nekem, de akkor is csak jókivánságokat.
7/26 anonim 

válasza:

eszméletlenül kicsi a képernyője!
Szinte semmire nem jó!
Ekkora képernyőn az androidot ki se tudod használni!
Ne vedd!
8/26 anonim 

válasza:

használhatatlanul kicsi. ha nem olyan fontos a kamera, akkor X8. ugyanaz, csak nagyobb kijelző, szarabb kamera
9/26 A kérdező kommentje:
kajak anyira pici?hát bahalok
2011. márc. 30. 21:59
10/26 anonim 

válasza:

A feszültséget a kis csitri Lilu-n vezesd le! :D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!