Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung spica, sony ericsson...

Samsung spica, sony ericsson x8 vagy samsung galaxy 3?

Figyelt kérdés
A galaxy 3 mat kipróbáltam és nehéz volt vele írni.Túl kicsik voltak a virtuális gombjai.A galaxy spica túl komoly, avgy csak én látom így?Ha számot valamit akkor 16 éces vagyok és fiú!
2011. márc. 30. 14:53
 1/3 anonim ***** válasza:
A Galaxy 3 a Spica utódja, ugyanakkora képernyővel rendelkeznek, úgyhogy egyformán könnyű velük írni. Az X8-nak csak 3 hüvelykes van, ez kisebb, mint a két samué tehát azzal még nehezebb. Amúgy mindegyiknek kapacitív kijelzője van tehát jól veszik az érintést. Vegyél valami quertyset ha ez zavar, vagy nagyobb kijelzős eszközt pl zte blade.
2011. márc. 30. 14:58
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!Az x8 at 8 ezerrel olcsóbban tudnám megvenni, mint a galaxy 3mat.Akkor viszont jobb az x8 az ára miatt, nem?
2011. márc. 30. 15:17
 3/3 anonim ***** válasza:
nem, a Galaxy 3 sokkal jobb megéri azt a 8 ezret
2011. márc. 30. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!