Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek melyik jobb a...

Szerintetek melyik jobb a félrecsúsztatható (érintőképernyős), vagy a sima érintőképernyős telefon? Előnyőket és hátrányokat is írhattok!

Figyelt kérdés

Félrecsúsztathatónál gondolok pl.: sony ericsson vivaz pro, nokia C6,

Érintőképernyős:nokia C5-03, nokia N97

ezeken gondolkodom...

2011. márc. 28. 21:19
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Milyen árban gondolkozol? Szerintem Nokiákat felejtsd el.
2011. ápr. 25. 12:01
 12/27 A kérdező kommentje:
Jaja...:D sony x10-re gondoltam...D:olyan 60...:D
2011. ápr. 25. 12:55
 13/27 anonim válasza:
Nekem S. E. X10 Mini Pro van, imádom, nem is kéne más, még ha van jobb nála. Páromnak S. E. Vivaz Pro van, és ő is nagyon szereti.
2011. ápr. 25. 13:49
 14/27 anonim ***** válasza:
Galaxy Ace toronymagasan a legjobb középkategóriában.Apple fanboyokra meg ne tessék hallgatni.
2011. ápr. 25. 15:09
 15/27 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat:)

ha vannak újabb ötletek várom...

:)

2011. ápr. 25. 15:22
 16/27 Fuuton ***** válasza:

Aki azt mondja, hogy az iPhone az jó, az vagy mocskosul gazdag, vagy csak simán hülye.

Galaxy S a legjobb, illetve én még a Motorola Defy-t szeretném kiemelni, mert ütésálló, karcálló vízálló, és a középkategóriában magasan a legjobb, de a felső kategóriásokhoz is nyugodtan lehet sorolni.

2011. ápr. 25. 16:40
 17/27 anonim ***** válasza:
Én azt mondom hogy az iPhone jó és nem vagyok se gazdag se hülye :)
2011. ápr. 25. 18:57
 18/27 A kérdező kommentje:

iphonet nem szeretnék:D

sony:D

2011. ápr. 25. 20:48
 19/27 anonim ***** válasza:

én is, azt mondom hogy az egy másik kategória, nekem más ÉRINTŐS teló nemkéne csakis azt iPhone többi gagyi utánzat. Undorítót amúgy ezek a gyártók, amikor az apple kitalálta az ipodot elszaporodtak a gagyi kínai empíhárom lejáccók, amikor kiadták az iphone-t (+1,2 év lemaradás) elkezdték lekoppintani, méár az eladott telefonok nagyrésze érintős, milyen érdekes... és ha ez még nem lenne elég az apple kiadta az iPad-et és mivan??? divatba jöttek a tabletek. röhej, copy copy copy, más nem tudnak, az apple mutatja az irányt, ja és nézd meg minden évben egyre egyre nől a nyereségük, vajopn mért?? mert nem a bóvli szart árulják mint az LG, Samsung, és a Nokia aminek a simateló része jó, de az érintős ppfffff.

ennyit erről hogy melyika legjobb IPHONE4 ÉS KÉSZ, és a lényeg hogy egy iphone-nál csakis egy újabb iphone lehet jobb, na cső "szakértők"

2011. ápr. 25. 20:50
 20/27 anonim ***** válasza:
ja és ha nem lemme iphone akkor sony e., arra még aztmondom hogy jó
2011. ápr. 25. 20:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!