Szerintetek melyik jobb a félrecsúsztatható (érintőképernyős), vagy a sima érintőképernyős telefon? Előnyőket és hátrányokat is írhattok!
Figyelt kérdés
Félrecsúsztathatónál gondolok pl.: sony ericsson vivaz pro, nokia C6,
Érintőképernyős:nokia C5-03, nokia N97
ezeken gondolkodom...
2011. márc. 28. 21:19
1/27 anonim válasza:
Sima érintősből toronymagasan az iPhone4 aki mást mond az vagy hülye vagy hazudik, annál jobb csak egy újabb iPhone lesz elhiheted. Apple termékeit még egy gyártónak se nagyon sikerült felülmúlniuk
2/27 anonim válasza:
pont az ilyen iB*zik miatt utálják sokan az Apple-t
3/27 Panda Péter válasza:
a szakma csak "szemellenzős fanboy" néven illeti az ilyeneket :D
4/27 A kérdező kommentje:
?valaki esetleg többet...?
2011. márc. 29. 11:36
5/27 anonim válasza:
Én a sima érintőkijelzősre szavazok, viszont a nokiákat szerintem felejtsd el ha okostelefont szeretnél.
6/27 A kérdező kommentje:
a sonyk jobbak szerinted?
2011. márc. 30. 10:34
7/27 anonim válasza:
Nokiák sima telefonokban nagyon jók, de érintősben az iPhonnak nincs párja (csak utánzata...)
8/27 anonim válasza:
16:14 vagyok, szerintem még a sonyk is jobbak, egyébként az utolsónak igaza van.
9/27 A kérdező kommentje:
akkor ajánlotok pár fajtát?
2011. márc. 30. 17:00
10/27 anonim válasza:
Amúgy ha nagyon nem Applet akarsz akkor még a Sony e. X10 ami még szóba jöhet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!