Mire kell figyelnem, mielőtt megveszek egy használt mobiltelefont?
Figyelt kérdés
2011. márc. 27. 22:38
2/5 anonim válasza:
Hát a külső esztétikai állapotot
Megfelelően működnek-e a billentyűzetek
Akkumulátor rendbe van-e
Nagyjából ennyi:
Én például 2 hónapja vettem egy telefont és akitől vettem egy 17 éves srác, véletlenül benne hagyta a 15 éves barátnője meztelen fotóit,szóval ha téged ez zavarna akkor nézd meg le van-e ürítve a memóriahely
3/5 Olga néni válasza:
Az akkumulátorról pedig soha nem tudhatod, hogy mennyire használt, és mit bír még. Ez csak otthon derül ki, 1-2 nap múlva. Adnak garanciát?
4/5 anonim válasza:
Hát ha sz'r az akksija és nyomkodod egy 5percet akkor lemegy az,ha csak kicsit szar azmég a jobbik eset
5/5 anonim válasza:
Az eddig leírtakon kívül próbahívást is mindenképpen csinálj vele. Sok használt telefon azon bukik meg.
(Szétkapcsol, recseg, halk hangszóró, rossz belső antenna stb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!