Jázmin anyucija kérdése:
Mennyi a percdíj és az sms külföldre?
Figyelt kérdés
Ha Németországba telefonálok, voda-voda, annak is fizetni kell érte, akit én hívok? Mennyit?
És ha smst küldök, csak nekem kerül pénzbe, vagy annak is akinek küldöm? Aki jártas ilyenben az írjon légyszi!!!
2011. márc. 26. 08:04
1/4 anonim válasza:
A Németországban lévő telefon is magyar Vodafone előfizetéses? Ha igen, akkor a hívott félnek kerül kiszámlázásra a roaming tarifa, mert Te nem tudhatod, hogy ott van. Az sms és a telefonálás is ugyanannyiba kerül Neked, mintha itthon lenne. A hívott félnek ez mennyibe kerül, az az előfizetésben foglaltaktól függ. Ha a hívni kívánt szám német vodafone szám, akkor nézd meg a szerződésedben, hogy mennyi a tarifa.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Az enyém előfizetéses, a másik nem, de magyar vodás.
Az sms-ről esetleg tudsz valamit? Hogy neki kell e fizetni, ha én küldöm?
A szerződést sajnos nem találom, az ügyfélszolgálattal nem tudok beszélni.
2011. márc. 26. 08:26
3/4 anonim válasza:
Ha küldesz SMS-t, és magyar vodefone szám, csak Németországban van, akkor neked levonja a rendes magyarországi SMS díjat, neki nem kerül semmibe.
HA telefonálsz, akkor neked rendes magyar díj, neki pedig a különbözet.
De az SMS az nem extra költség, csak neki drága, ha válaszol.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, sokat segítettetek!
2011. márc. 26. 08:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!