Körülbelül mennyibe kerülhet egy sms külföldre?
Ha külföldi telefonszámról van szó [ nem magyar szolgáltatónál előfizető], akkor kövesd az első tanácsát. Sms 50-100 forint között van, hívás 100-200 ft / perc. Nagyjából ,de mindenképp nézd meg a szolgáltatód honlapján [ vagy, ha nem találod, és megírod, milyen előfizetésed van, akkor lehet, hogy valaki megkeresi neked]…
Azonban a "de az illető külföldön van" részből azt is gondolhatja a válaszoló [ azaz én], hogy magyar előrefizetőről van szó [ vagyis, akinek küldeni akarod az sms-t, az Magyarországon vette a telefont [ legalábbis a sim kártyát] és a telefonszáma +36-al kezdődik], ekkor az sms- és a percdíj annyi, mintha Magyarországon lenne. Ha felhívod, akkor ő fizeti a plussz költséget [ 50-100 forint / perc], de SMS-t ingyen tud fogadni.
A Vodafone azt írja [ nem írtad meg, milyen szolgáltatónál van a illető, én vodás vagyok, ezért azt nézem ,de általában hívásfogadásban a szolgáltatók között nincs eltérés], hogy hívásfogadás 36,6 Ft/perc.
Szóval te fizetsz, mintha Magyarországon lenne, továbbá ő fizet 36,6 Forintot percenként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!