Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Galaxy 3-mal vannak...

Samsung Galaxy 3-mal vannak gondok?

Figyelt kérdés

Azok az emberek véleménye érdekelne akinek ilyen van.

Hogy szereti e vagy nem annyira ?

Vannak vele gondok ?

2011. márc. 25. 16:41
 1/3 anonim ***** válasza:
bár nekem nincs, de szerintem nincs. elvégre galaxy széria. tökéletes választás:D
2011. márc. 25. 16:50
 2/3 anonim ***** válasza:

Nekem különösebb gondom nincs vele.

Ki kell tapasztalni oda kell rá figyelni és utána meglepően sok gond oldódik meg.

Pl akku ideje jelentősen megnő egy app-killer alkalmazással, nem szívja az akkut.

Ami "gond" hogy a gps nehezen talál jelet, de erre is vane gy app, GPSopt, felteszed és szinte azonnal fog jelet szabad ég alatt.

Néha kicsit belassul, ezért én pl estére van hogy kikapcoslom úgy heti 1x, este úgyse akarjon senki keresni. De persze elég egy ki-be kapcsolás 2 perc alatt és az is megoldja a belassulást. Más gond nem jelentkezett vele.

Kisebb hátrány hogy nincs még mindig 2.2-es os rá...

2011. márc. 25. 16:52
 3/3 A kérdező kommentje:

az jó akkor :)

és kösz a válaszokat :D

2011. márc. 25. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!