Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek melyiket válasszam?

Thedoctor kérdése:

Szerintetek melyiket válasszam?

Figyelt kérdés

Jövő hónapban készülök új készüléket vásárolni. Szerintetek melyiket válasszam ?

Apple Iphone 4g vagy Nokia N8 ?

2011. márc. 23. 16:19
1 2
 1/12 bp1985 ***** válasza:

Egy IPhone ng-t hozzál már nekem is, ha találsz. Bármennyit képes vagyok érte fizetni.

Kérdésedre a válasz pedig egyiksem.

1. IPhone aránytalanul túl van árazva, kb a felét éri, amennyibe kerül. 150-ért jobb telefont lehet kapni.

2. Nokia elavult symbianos telefon, semmi jövője.

2011. márc. 23. 16:23
 2/12 anonim ***** válasza:

Nokia Symbian miatt esélytelen, kivéve akkor, ha a kamera MINDENNÉL fontosabb.

iPhone akkor, ha sokat szeretnél játszani. A másik előnye az, hogy kegyetlen stabil, a szoftver egy az egyben a hardverra van tervezve.

De ha rászánsz 150ezret, akkor olyan Androidos telefont kapsz, ami már stabil anniyra, hogy ne ez legyen a döntő tényező.

Ergó ha nem akarsz rengeteget játszani, vagy fényképezni, és nem élsz meg minden szubjektív dolgot előnyként az iPhone esetében, akkor nézz valami Android után.

2011. márc. 23. 16:30
 3/12 anonim ***** válasza:

Őszintén? Egyiket sem venném én meg, ezért nem is ajánlom.

1. iPhone-ért hatalmas többletköltséget nem vagyok hajlandó fizetni (mert, hogy értéke nem annyi, amennyi az ára, az biztos), hidd el, sok szép dolog van a világban, amire lehet költeni.

2. Nokiát meg az elavult, lassú Symbian miatt nem vennék.

Sokkal inkább néznék WP7-es telefonok után (főleg OMNIA 7) vagy Androidosok utén (Desire HD, Galaxy S,..). Tényleg vásárolj ésszel! :)

2011. márc. 23. 16:35
 4/12 anonim ***** válasza:
Egyiket sem ajánlanám, de ha muszáj a kettő közül választani valamelyiket, akkor az N8, mert az legalább létezik.
2011. márc. 23. 17:11
 5/12 anonim ***** válasza:
iPhone 4-et válaszd ha van rá pénzed. De én is ajánlanám még a Samsung Omnia 7-et, nagyon komoly kis teló és az ára is rendben van.
2011. márc. 23. 17:25
 6/12 anonim ***** válasza:
milyen 4g? ilyen teló nincs is...
2011. márc. 23. 17:33
 7/12 anonim ***** válasza:
ugyis tudjátok mire gondolt, faszér kell basztatni
2011. márc. 23. 17:52
 8/12 bp1985 ***** válasza:

A válasz írója 66%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 17:52

Ha valamit veszek, utánanézek, hogy mi a pontos tipusa...

2011. márc. 23. 18:16
 9/12 anonim ***** válasza:

Nemtudom megérteni miért kell Nokia N8 lenézni!

Alapdolgokat megtudsz vele csinálni, nett,játék (még a Avatar 3D akadás mentesen fut) Kamerával nincs mit hozzá fűzni ez az erőssége,aksija jobban bírja mint a (HTC Desire HD) ezért filmnézésre is kiváló (persze USB rákötve,szal rá se kell menteni) AMOLED meg jobban adja a színeket DESIRE HD képest!

Majd még jön az újabb symbian amivel még gyorsabb lesz a készülék!

2011. márc. 23. 19:49
 10/12 anonim ***** válasza:
Mese habbal, csak kár, hogy nincs kedvem nyalni a hülyeségeid és elfogultságaid.
2011. márc. 23. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!