Szerintetek melyiket válasszam?
Jövő hónapban készülök új készüléket vásárolni. Szerintetek melyiket válasszam ?
Apple Iphone 4g vagy Nokia N8 ?

Egy IPhone ng-t hozzál már nekem is, ha találsz. Bármennyit képes vagyok érte fizetni.
Kérdésedre a válasz pedig egyiksem.
1. IPhone aránytalanul túl van árazva, kb a felét éri, amennyibe kerül. 150-ért jobb telefont lehet kapni.
2. Nokia elavult symbianos telefon, semmi jövője.

Nokia Symbian miatt esélytelen, kivéve akkor, ha a kamera MINDENNÉL fontosabb.
iPhone akkor, ha sokat szeretnél játszani. A másik előnye az, hogy kegyetlen stabil, a szoftver egy az egyben a hardverra van tervezve.
De ha rászánsz 150ezret, akkor olyan Androidos telefont kapsz, ami már stabil anniyra, hogy ne ez legyen a döntő tényező.
Ergó ha nem akarsz rengeteget játszani, vagy fényképezni, és nem élsz meg minden szubjektív dolgot előnyként az iPhone esetében, akkor nézz valami Android után.

Őszintén? Egyiket sem venném én meg, ezért nem is ajánlom.
1. iPhone-ért hatalmas többletköltséget nem vagyok hajlandó fizetni (mert, hogy értéke nem annyi, amennyi az ára, az biztos), hidd el, sok szép dolog van a világban, amire lehet költeni.
2. Nokiát meg az elavult, lassú Symbian miatt nem vennék.
Sokkal inkább néznék WP7-es telefonok után (főleg OMNIA 7) vagy Androidosok utén (Desire HD, Galaxy S,..). Tényleg vásárolj ésszel! :)

A válasz írója 66%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:52
Ha valamit veszek, utánanézek, hogy mi a pontos tipusa...

Nemtudom megérteni miért kell Nokia N8 lenézni!
Alapdolgokat megtudsz vele csinálni, nett,játék (még a Avatar 3D akadás mentesen fut) Kamerával nincs mit hozzá fűzni ez az erőssége,aksija jobban bírja mint a (HTC Desire HD) ezért filmnézésre is kiváló (persze USB rákötve,szal rá se kell menteni) AMOLED meg jobban adja a színeket DESIRE HD képest!
Majd még jön az újabb symbian amivel még gyorsabb lesz a készülék!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!