Ki milyen telefont venne?
Most csak arra vagyok kíváncsi, kinek melyik telefon tetszik. Ha lehet aztis írtájok oda, hogy miért pont az.
Előre is köszi ^^
HTC desire HD
Samsung galaxy S II
Nokia E7
OMNIA 7 - mert tökéletes az összeszerelése, fémváza van, a piac egyik legszebb képernyőjével van felszerelve (a WP7-esek közül a legszebbel), továbbá az egész design-ja nekem olyan elit, nem egy mindennapos telefon és nem is akárki futkos olyannal.
Galaxy SII - ha azt akarom, hogy a jelenlegi legjobb telefonom legyen, ami aztán tényleg mindent tud, ami tőle elvárható.
De! - én egyszerű, mezei felhasználó vagyok, akinek a WP7 testreszabhatóság nélkül úgy, ahogy van tetszik. Mindent tud amit kell, átlátható, gyors. Ezért én az OMNIA 7-et venném, KhmKhm, veszem. :)
Miben?? Merthogy képernyőben nem, az biztos! :P
Érdemes megnézni, hogy a fekete hol kezdődik.
Érdemes megnézni, hogy a fehér hol kezdődik.
Betekintési szög...teljesen látható, hogy mindkét képernyőre esik a fehér háttérfényből.
Szinek élénksége...
De nem kell itt másolgassak, mert hogyha dolgoztál volna mindkét telefonon tudnád, hogy a htc képernyőben közel sincs az OMNIA 7-hez. :) Továbbá a htc kamerájáról is olvasgathatsz, hogy a 8 megapixel mégis milyen gyenge szinten van.
LG Optimus gt540-est :D
Mert tetszik, és semmi extrára nem használnám, max netezésre, arra meg tökéletes. Illetve nálam még fontos, hogy nem csak feketében lehet kapni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!