Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ki milyen telefont venne?

Ki milyen telefont venne?

Figyelt kérdés

Most csak arra vagyok kíváncsi, kinek melyik telefon tetszik. Ha lehet aztis írtájok oda, hogy miért pont az.

Előre is köszi ^^

2011. márc. 20. 19:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

HTC desire HD

Samsung galaxy S II

Nokia E7

2011. márc. 20. 19:17
 2/12 anonim ***** válasza:
ájfún 4- menőzésre
2011. márc. 20. 19:19
 3/12 Nevaeh válasza:
Sidekick,hogy miért?Mert jól néz ki.
2011. márc. 20. 19:20
 4/12 anonim ***** válasza:

OMNIA 7 - mert tökéletes az összeszerelése, fémváza van, a piac egyik legszebb képernyőjével van felszerelve (a WP7-esek közül a legszebbel), továbbá az egész design-ja nekem olyan elit, nem egy mindennapos telefon és nem is akárki futkos olyannal.

Galaxy SII - ha azt akarom, hogy a jelenlegi legjobb telefonom legyen, ami aztán tényleg mindent tud, ami tőle elvárható.

De! - én egyszerű, mezei felhasználó vagyok, akinek a WP7 testreszabhatóság nélkül úgy, ahogy van tetszik. Mindent tud amit kell, átlátható, gyors. Ezért én az OMNIA 7-et venném, KhmKhm, veszem. :)

2011. márc. 20. 19:27
 5/12 anonim ***** válasza:
HTC HD7 azért veri az Samsung Omnia 7-et!:)
2011. márc. 20. 19:43
 6/12 anonim ***** válasza:
Htc Desire z-megbízható márka, jó terméktámogatás, baromi szép OS,gwerty(még ha nem is a legjobb) kell ennél több??:)
2011. márc. 20. 19:49
 7/12 anonim ***** válasza:

Miben?? Merthogy képernyőben nem, az biztos! :P

[link]

Érdemes megnézni, hogy a fekete hol kezdődik.

[link]

Érdemes megnézni, hogy a fehér hol kezdődik.

[link]

Betekintési szög...teljesen látható, hogy mindkét képernyőre esik a fehér háttérfényből.

[link]

Szinek élénksége...

De nem kell itt másolgassak, mert hogyha dolgoztál volna mindkét telefonon tudnád, hogy a htc képernyőben közel sincs az OMNIA 7-hez. :) Továbbá a htc kamerájáról is olvasgathatsz, hogy a 8 megapixel mégis milyen gyenge szinten van.

2011. márc. 20. 19:50
 8/12 anonim ***** válasza:
Akkor sry igazad lehet!:S Amúgy tényleg meg győztél lehet én is beruházok egy ilyenre úgyis váráslás előtt vagyok!:D Csak a Wp7 az bánt hogy angol a felülete és az én alap angol tudásommal nem biztos hogy elboldogulnék!:D
2011. márc. 20. 19:55
 9/12 anonim ***** válasza:
Nyugalom, nézzél tesztvideókat! Hogy őszinte legyek pofonegyszerű. Ez az ami tetszik benne, nincs túl csicsázva, semmi fölösleg, csak ami kell. Mindent egy egyszerű angol szó fed, minthogy Pictures (képek), People (itt éred el a facebook ismerőseidet), ... mind, mind egyszerű angol szavak, melyek egy olyan egységet alkotnak, mintha térkép szerint dolgoznál....csak az a fontos, hogy tetszedjen neked a felület, mert hanem fogsz vágyakozni az Androidos ikonok után...Amúgy lehet, hogy már a márciusi frissitéssel jön magyar nyelv is. Én is kiakarom várni, hogy ténylegesen mi lesz a frissitésben, viszont a T-Mbolie jelenlegi 85 ezres ajánlata az OMNIA 7-ért nemhogy vonz, egyenesen csábit! :D
2011. márc. 20. 20:00
 10/12 anonim válasza:

LG Optimus gt540-est :D

Mert tetszik, és semmi extrára nem használnám, max netezésre, arra meg tökéletes. Illetve nálam még fontos, hogy nem csak feketében lehet kapni. :D

2011. márc. 21. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!