Nem tudom mennyi a kereted rá. Hát nekem van samsungból 2 érintős meg egy bo9kiám is van, az nem érintős. Én azt tanácsolom, ha TELEFONT akarsz venni NOKIA. Az érintővel nekem semmi bajom, szeretem, de elvagyok a hagyományossal is. Ha még egyszer vennék telót akkor NOKIÁT vennék.
2010. júl. 15. 09:39
2/12 A kérdező kommentje:
Mit tudsz mondani a Nokia X3 ról?
2010. júl. 15. 09:48
3/12 anonim válasza:
Ha sok pénzed van akkor Samsung Wave vagy Samsung Galaxy S
ha közepesen sok akor Sony x10 mini is jó kis telefon.
Ha kevés akkor meg egy csomó viszonylag olcsó érintős telefon van.
Én az érintősöket szeretem, így csak azokat tudom ajánlani. De pl. valaki utálja az érintőseket.
2010. júl. 15. 10:08
4/12 anonim válasza:
Nokia E52
2010. júl. 15. 10:16
5/12 anonim válasza:
Iphone 4
2010. júl. 15. 10:20
6/12 anonim válasza:
Ha sok penzem lenne es erintoset akarnek, akkor csakis HTC-t vennek, ha nem lenne tul sok penzem, akkor csakis Sony Ericsson W szeriaja kozt neznek szet. Nokiat azt esetleg nagyon regit vennek csak, amik meg nem voltak szinesek s ha kiejtetted a 9. emeletrol lementel, osszeraktad es elindult.
2010. júl. 15. 10:32
7/12 anonim válasza:
Ha nekem sok pénzem lenne vennénk egy Sony Ericsson Satio-t ami érintős és nem mellesleg 12 megapixel-es a kamerája. :D
És én azért javaslom a Sony Ericsson-t mert nálunk már sokféle telefon megfordult és a Sony Ericsson bizonyult a legjobnak.
2010. júl. 15. 10:38
8/12 anonim válasza:
én most fogok venni egy Samsung Galaxy Spica -t.
nekem az volt a fő szempont a kiválasztásnál, hogy viszonylag olcsó legyen és tudjon offline navigációt (a legtöbb normális árú telefon a GoogleMaps vagy a Wisepilot programokat használja, amikhez folyamatos netkapcsolat kell), erre pedig az IGO van telepítve.
2010. júl. 15. 10:42
9/12 anonim válasza:
Én hamarosan Samsung Omnia(i8910) HD telefont fogok venni.Eddig ez volt a legokosabb telefon amit valaha láttam.Érintőképernyős, 8 MPX kamera, tudása úristen milyen jó:D
2010. júl. 15. 11:57
10/12 anonim válasza:
Én karácsonykor vettem egy Samsung Omnia HD-t, mivel akkor az volt a legjobbak között.. (igaz, még mindig ott van..)
Az előzőnek üzenem: Szerintem Te sem fogod megbánni, hogy megveszed a telefont.. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!