Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyek a mostani legjobb...

Melyek a mostani legjobb telefonok?

Figyelt kérdés
Itt a Nokiákra, Motorolárka, Samsungokra, Lgkre, Sony Ericssonokra gondolok :D. Kérlek írjatok véleményt is :)
2011. márc. 17. 15:51
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:

N8 - Csak hogy legyen Nokia is, oprendszer miatt esélytelen

Motorola Defy - jó és kész

Iphone - bonyolult téma

Az összes HTC

LGk szarok

Samsung Galaxy S,S2

SE Neo - márkahűség miatt

SE Play - ha a játék a legfontosabb, de nem tetszik az iOS

2011. márc. 17. 15:55
 2/32 anonim ***** válasza:
Csak egy van......iPhone 4
2011. márc. 17. 16:08
 3/32 anonim ***** válasza:

Jelenleg a 2 legjobb gyártó a Samsung és a HTC

Ők azok, akik napjaink legjobb hardvereit, legfejletebb technológiáját és legjobb oprendszereit rakják a telóikba.

A Nokia még 2011-ben is az elavult cuccokat nyomatja minden téren, max a kameráik jók a telókba, meg 1-2 teló összeszerelési minősége de a mostani piacon ez édeskevés.

Az LG-t én is utálom, de az is egy feltörekvő vállalat, próbálja tartani a versenyt.

A Motorola az jó főleg a Defy nevű modelljük-egyszerre nagyon okos és strapabíró, az ára sincs annyira az egekben.

Az SE meg olyan se íze se bűze.

2011. márc. 17. 16:16
 4/32 anonim ***** válasza:
Ja igen és az iPhone is egész jó, fasza az oprendszere meg az egész teló minősége, kialakítása, csakhát az ára...
2011. márc. 17. 16:17
 5/32 anonim ***** válasza:
nekem az például jobban tetszik, ahogy a se a saját telefonjaira szabja az androidot, szerintem a samsung fekete alapon fehér betűje valami undorító:D a legnagyobb probléma a kb egy éves lemaradás, most mutattak be galaxy s szintű telefonokat.
2011. márc. 17. 16:19
 6/32 anonim ***** válasza:
iphoneról vs droidról énis írtam az előbb az kiemelt kérdéshez... ha érdekel ott elolvashatod.
2011. márc. 17. 16:20
 7/32 anonim ***** válasza:
Samsung Omnia 7, iPhone 4. A wines mobilok előtt hatalmas jövő áll, beszélgettem egy szoftver céges emberrel és azt mondta soha nem volt még egyszerűbb programokat írni telóra, mint a win phone 7 platformra. Naponta több mint 100 program jelenik meg rá, és nem lassul a folyamat. Hamarosan beéri a "nagyokat".A Hardvere pedig meg van szabva, tehát nem olyan mint az android, hogy minden jött ment hulladék telefonra felpakolják. Ennek köszönhetően belassulás és fagyás kizárt.
2011. márc. 17. 16:27
 8/32 Panda Péter ***** válasza:
csak hogy egy különlegességet is írjak: komoly zenehallgatási célra az egyetlen telefon, ami alkalmazható, az a Samsung Galaxy S a benne megbúvó Wolfson DAC miatt.
2011. márc. 17. 16:28
 9/32 anonim ***** válasza:

szerintem már nem a programok az elsődleges dolgok, wp 7 nagyon gyorsan fejlődik, az ios és a droid meg már elérte azt a szintet, ahol ez a dolog már csak statisztika.

az meg hogy meg van szabva a hardver...vegyél egy htc-t, galaxy s-et, és azon sem fog akadozni az android:D

2011. márc. 17. 16:32
 10/32 anonim ***** válasza:
Az összes embernek szinte jobban tetszik az Android mint a wp7...A mobilarénás szerkesztő azt írta, hogy neki még a Symbian^3 is jobban tetszik, pedig hát az igen kula :D
2011. márc. 17. 16:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!