Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Motorola Defy => aksi kérdés?

Motorola Defy => aksi kérdés?

Figyelt kérdés
mennyi idő bírki egy töltöttséggel a telefon, sok helyről hallottam h nem túl jó a motorola telefonoknak az akkumulátora, Tényleg?
2011. márc. 13. 21:36
 1/9 anonim ***** válasza:
2011. márc. 13. 23:26
 2/9 A kérdező kommentje:
ezt én is olvastam, de olyannak a véleményére lennék kíváncsi aki már huzamosabb ideig használta a telefont
2011. márc. 14. 11:14
 3/9 anonim ***** válasza:
3. napja nem töltöttem fel, és még mindig bírja, pedig használom rendesen :)
2011. ápr. 3. 10:31
 4/9 anonim válasza:
Nekem nagyjából 1-1,5 napot bír. Reggeltől estig wifi-mobilnet. Fél-egy óra telefonálás. Néha egy kis játék.
2011. ápr. 21. 21:46
 5/9 Balogh István Lajos ***** válasza:

Ténylegesen - 1 - 1,5 nap....ennél nem tud többet,Játékkal - nettel,de akkor tényleg használtam

10.31 -es titok,hogy csinálod? oszd meg kérlek mit használsz általában és mit lősz ki ( kill process )ugyanis elképzelhető hogy nem állítasz a valóságnak megfelelőt

B.i.L

2011. jún. 19. 12:49
 6/9 anonim ***** válasza:
BiL válaszoltam a mailedre. :)
2011. jún. 19. 17:01
 7/9 A kérdező kommentje:
megosztanád velünk is, köszi:D
2011. jún. 21. 23:35
 8/9 Balogh István Lajos ***** válasza:

Elnézést a késért,de a munka az munka...

alaposabb tesztet ha kértek akkor írok,lehet az aksim hibájából is fakadhat valami differencia(eltérés?)

Oksa : nah ott kezdem :

1 : frissítés - gyári 2.2.2-re

2 : root + cpumaster + powersaver + antutubench...

3 : alaórajel visszavesz 300ra/1000-ig húzható,powersaver maxon,így 12-óránál többet bír de fullos terheléssel(letöltés minden opció be((gps,wifi,bluetooth,1000hz,stb))4,5 - 5 óra alatt 10%-ra merült.

Alapon (300HZ)elmegy 1 - 1,5 napig...ezen felül akinek bírja - kikellene értékelnem kis leírással hozzájárulhatnál,ugyanis ténylegesen alapszoftal sem bírta ki 12-óránál többet ha csak néztem az ídőt...netes szinkron ugyan nemvolt alapban de most az is megy folyamatosan...ennyi eggyenlőre B.i.L

2011. szept. 11. 11:35
 9/9 dabura válasza:
nekem nagyon kemeny hasznqlat mellet max feny futt minden progi jatrk net stb ... 3 orat bir kb de ha nem csinalok semmit csak net hebe hoba akkor sokaig hasznalat fuggo h hogy osztod be az idot
2013. febr. 5. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!