45-55ezer ft ért milyen mobilt ajánlotok? (vodafone)
Figyelt kérdés
android-osat szeretnék2011. márc. 12. 11:10
1/10 anonim válasza:
VitaMAX-al szeretnéd vagy pedig hűségnyilatkozattal?? Ha az utobbi, akkor havonta mekkora összeget forditanál a havidij törlesztésére, amellett, hogy kezdetben kifizeted a 45-55 ezret??
2/10 A kérdező kommentje:
bocs, vitamax
2011. márc. 12. 11:42
3/10 anonim válasza:
Oké, semmi gond, csak azért ez fontos.
Na akkor én teljes mértékben a Samsung Galaxy 3a-t ajánlom. VitaMAX-al pont 55 ezer forint, de tagadhatatlanul a legjobb középkategóriás Androidos telefonok egyike. Ha gondolod ezen az oldalon is olvass vissza, hogy mennyi pozitiv tapasztalat, vélemény és visszajelzés van róla. Tényleg ajánlott és korrekt telefon, én biztos ezt választanám, ha már megvan az 55 ezer forint, mert azért a minőséget is tartsuk szem előtt! :)
4/10 A kérdező kommentje:
hát, most fogok visszamenni vodafonehoz, 4. nekifutásra, mert még mindig nem bírták megcsinálni a gt540-emet úgyhogy kérek másikat + esetleg ráfizetek
2011. márc. 12. 12:06
5/10 A kérdező kommentje:
amúgy én is ggalaxy 3 ra gondoltam vagy esetleg galaxy mini, de annak kisebb a kijelzője
2011. márc. 12. 12:06
6/10 A kérdező kommentje:
g3 ra van hivatalos froyo?
2011. márc. 12. 12:46
8/10 anonim válasza:
Szerintem ebben az árkategóriában a Nokia 5800-át ajánlanám.:)
9/10 anonim válasza:
Persze csak ha az androidot nem nézuk.
10/10 A kérdező kommentje:
Nem akarok nokiát... nem szeretem öket +rezisztív kijelzö van rajta
2011. márc. 14. 21:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!