Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A legtöbb Apple terméken,...

A legtöbb Apple terméken, főleg az iPhone-on miért irja, hogy Designed by Apple in California, Manufactured in China?

Figyelt kérdés
Én mindig is azt hittem, hogy amerikai gyártmány ettől olyan nagy cucc, szóval ez is olyan kinai, mint a többi??
2011. márc. 11. 17:18
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nem a Samsung szutyok :D hanem Kórea. Különben Samsung telefonom van most per pillanat és meg vagyok vele elégedve. :)
2011. márc. 13. 15:13
 12/17 anonim ***** válasza:
Elmodom neketek a Iphone 4 tényleg egy ocska szutyok mert LG meg Samsung alkatrészekből rakják össze.
2011. márc. 13. 16:06
 13/17 anonim ***** válasza:

a Samsung és az LG is Dél-Korea-i cég, így a termékük nagy részét helyben, az országban rakják össze.

Viszont, ha egy ország gyártani szeretne egy terméket egy már ismert márka alatt, amelyet egy másik ország által lett népszerűsítve, akkor annak komoly minőségbeli elvárásai vannak!

A külföldön, ugyanazon márkanév alatt gyártott termék és egy "hazai" termék között minőségbeli eltérés nem lehet.

Tehát nem biztos hogy rosszabb ha Kínában rakják össze, mint ha az USA-ban.

Kedves utolsó! A Samsung pontosan miért is szutyok?? Az LG-nél még vannak minőségbeli problémák olykor... de a Samsungnál nem valószínű!

2011. márc. 13. 16:22
 14/17 anonim ***** válasza:

"Kedves utolsó! A Samsung pontosan miért is szutyok?? Az LG-nél még vannak minőségbeli problémák olykor... de a Samsungnál nem valószínű!"

VISSZAVONVA!! Bocsánat, későn küldtem el a hozzászólást, és eközben már született néhány! :D

Amúgy igaza van annak aki azt mondta, hogy az iPhone Samsung alkatrészekből van összerakva... :D

2011. márc. 13. 16:24
 15/17 anonim ***** válasza:
Hehe, én vagyok a nevető harmadik, nekem "Made in Finland" van a telefonomon (Nokia). Legjobb, telefonálásra bőven jó, rekord készenléti idő, csak sokan olyan hülyeségekre használják a telefonokat, amiket a gyártók találtak ki, hogy használni kell arra meg erre :D
2011. márc. 13. 18:01
 16/17 anonim ***** válasza:
Ismerősöm Nokiája Made in Hungary :D
2011. márc. 13. 18:20
 17/17 anonim ***** válasza:
a tesóm Nokiája is méd in hangöri! és tényleg mindent Kínában gyártanak 20év múlva megkérdezi majd egy kis gyerek az anyukájától Honnan vagyok?! -hát Kínából természetesen kisfiam!
2011. márc. 13. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!