A legtöbb Apple terméken, főleg az iPhone-on miért irja, hogy Designed by Apple in California, Manufactured in China?
Üdvözöllek a való világban.
Már régen MINDENT* Kínában gyártanak, és már régen kiváló minőséget képesek produkálni az ottani világszínvonalú (pontosabban: a világszínvonal előtt járó) gyárak.
Minden* nagy világmárka ott gyártatja a termékeit.
Egy dolgot ezert sosem fogok felfogni, mi francnak nem aldoznak ra egy kicsit hogy minosegibb alapanyagokbol vagy legalabb az osszerakas rendes legyen ha mar megvannak a gyartosoraik... De minegy mert ha ezen valtoztatnanak akkor az osszes nem kinai gyar azonnal bezarhatna a kapuit.
Jah es meg azt latom h nem igazan ertik mi a nyugati stilus...-.- de ezt mar masmiatt mondom.
Jah elozo vagyok, megforditottam a telom.
Es az van rairva hogy designed in california assembled in china tehat hogy ott szereltek ossze, de maga a termek nem kina kesziti, nem ok terveztek meg.
"ha magyar árukat akarsz venni, menj el nemzeti boltokba(pl turul). azokat a ruhákat kizárólag a kárpát-medencében gyártják, kézzel készítik, stb."
Gyártanak jó magyar turulos iPhone-t is? Nemezképernyővel, nyereg alatt puhított iOS-szel?
Utolsó hozzászóló:
Ez jó volt, ezen besírtam XD
Különben nem kell felháborodni, megnézed a Nike cipőd cimkéjét és ott van rajta, hogy Vietnámban gyártották, a Samsung meg törzsgyökeres szutyok kóreai :D Minden a távol keleten készül, ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!