Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A legtöbb Apple terméken,...

A legtöbb Apple terméken, főleg az iPhone-on miért irja, hogy Designed by Apple in California, Manufactured in China?

Figyelt kérdés
Én mindig is azt hittem, hogy amerikai gyártmány ettől olyan nagy cucc, szóval ez is olyan kinai, mint a többi??
2011. márc. 11. 17:18
1 2
 1/17 anonim válasza:
kínában gyártják az olcsó munkaerő miatt, de elég minőségi cuccokat szerelnek ott össze... nem feltétlen szar minden, amit kínában gyártanak.. és el kell keserítselek: a ruhák, elektronikai eszközök 80-90%-át minimum távol-keleti országokban gyártják.
2011. márc. 11. 17:22
 2/17 A kérdező kommentje:
Nem keseritesz el, mert nekem is majdnem mindenem kinai. Csak a telefonom koreai... :D Csak az egyik degenerált osztálytársam kapott egy iPhone 4-et és mindennap azzal jön, hogy ez nem olyan szar kinai cucc, ez eredeti amerikai gyártmány...mondjuk elég volt a hátlapra nézni és tudtuk, hogy hazudik a csávó, csak azért megakartam bizonyosodni.. :)
2011. márc. 11. 17:25
 3/17 anonim ***** válasza:

Üdvözöllek a való világban.

Már régen MINDENT* Kínában gyártanak, és már régen kiváló minőséget képesek produkálni az ottani világszínvonalú (pontosabban: a világszínvonal előtt járó) gyárak.

Minden* nagy világmárka ott gyártatja a termékeit.

* Minden = túlnyomó részben. :)

2011. márc. 11. 17:37
 4/17 A kérdező kommentje:
Értem én, csak akkor nem értem, hogy az Apple-s barátom miért oltja kinát, hogy onnan ilyen-olyan szemét jön, mig az ő telefonja vérbeli amerikai. :D
2011. márc. 11. 17:40
 5/17 anonim ***** válasza:

Mert a tervezes, fejlesztes amcsi.

Am igen, szinte mindent ott gyartanak, el se hinned. Sztem am a termekek 99,999% kinaban keszul.

Egy dolgot ezert sosem fogok felfogni, mi francnak nem aldoznak ra egy kicsit hogy minosegibb alapanyagokbol vagy legalabb az osszerakas rendes legyen ha mar megvannak a gyartosoraik... De minegy mert ha ezen valtoztatnanak akkor az osszes nem kinai gyar azonnal bezarhatna a kapuit.

Jah es meg azt latom h nem igazan ertik mi a nyugati stilus...-.- de ezt mar masmiatt mondom.

2011. márc. 11. 18:58
 6/17 anonim ***** válasza:

Jah elozo vagyok, megforditottam a telom.

Es az van rairva hogy designed in california assembled in china tehat hogy ott szereltek ossze, de maga a termek nem kina kesziti, nem ok terveztek meg.

2011. márc. 11. 19:01
 7/17 anonim válasza:
első vagyok. ha magyar árukat akarsz venni, menj el nemzeti boltokba(pl turul). azokat a ruhákat kizárólag a kárpát-medencében gyártják, kézzel készítik, stb.
2011. márc. 11. 19:06
 8/17 anonim ***** válasza:

"ha magyar árukat akarsz venni, menj el nemzeti boltokba(pl turul). azokat a ruhákat kizárólag a kárpát-medencében gyártják, kézzel készítik, stb."

Gyártanak jó magyar turulos iPhone-t is? Nemezképernyővel, nyereg alatt puhított iOS-szel?

2011. márc. 11. 19:50
 9/17 anonim ***** válasza:

Utolsó hozzászóló:

Ez jó volt, ezen besírtam XD

Különben nem kell felháborodni, megnézed a Nike cipőd cimkéjét és ott van rajta, hogy Vietnámban gyártották, a Samsung meg törzsgyökeres szutyok kóreai :D Minden a távol keleten készül, ez van.

2011. márc. 13. 12:25
 10/17 anonim ***** válasza:
És Te miből gondolod,hogy a samsung szutyok?
2011. márc. 13. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!