Android vagy iOS?
Figyelt kérdés
készüléket ne keverjük bele.2011. márc. 9. 15:24
2/11 Panda Péter válasza:
attól függ, neked fontos-e a testreszabhatóság, és hogy szereted-e a telefonod rendszerét buherálni. ha mindkettőre igen a válasz, akkor droid, ha nem, akkor ios.
3/11 A kérdező kommentje:
mennyiben nyilvánul meg a jobb testreszabhatóság?
az ios gyorsabb?
2011. márc. 9. 15:35
6/11 anonim válasza:
iOS.
Igen, többek között gyorsabb is.
7/11 Electronicperson válasza:
És az IOS-t nem tudod elrontani mert egyszerűen nem nyúlhatsz bele minden egyszerű és gyors benne.
Sztem IOS
8/11 anonim válasza:
Jómagam teljesen Android-párti vagyok, így Google Android :)
9/11 vachement_con válasza:
iOS jobb gyorsabb grafikusabb,
LoL
10/11 anonim válasza:
android
gyerekek gondolkodjatok ha most aszondom mongyuk én h. szeretnék egy ios-os készüléket akkor mingyá haggyak ott 150-250 ezret? hát biztos nem. az android jóval több felhasználói réteg számára elérhető. lehet h. tényleg jó az ios de sokak számára elérhetetlen. egy androidos mobilt manapság mindenki tud venni magának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!