Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért csinálja ezt a telefonom...

Miért csinálja ezt a telefonom? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Pár napja lemerült a telefonom, mikor hazaértem feltettem tölteni, de amikor próbáltam bekapcsolni rendesen beindult, de a főképernyőnél lefagyott. Több alkalommal próbáltam beindítani, mindig és mindig lefagyott. Akkor kivettem a SIM kártyát, hogy megnézzem, úgy lefagy-e, itt működött, nem fagyott le. Beraktam megint a SIM kártyát, de megint lefagyott. Azt vettem észre, hogy akkor fagy le amikor csatlakozik a hálózathoz, mert ahogy bekapcsolt rögtön megnyomtam a menü gombot, az működött, de amikor csatlakozott egyből lefagyott az egész telefon.

Többször csinálta már, hogy bekapcsolásnál lefagyott, elsötétült, de fél perc után már ment. Itt viszont lefagy, itt is ki-be kapcsol a képernyő, de itt már nem indul el, mindegy meddig várok.

A telefonom egy T-Mobileos, nem kártyafüggetlen SE W705. Lehetséges hogy letiltották a telefont?

Köszönöm előre is a segítséget!

2011. márc. 7. 23:04
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!