Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Érdemes befektetni Sony...

Érdemes befektetni Sony Ericsson Xperia X10-be?

Figyelt kérdés

Üdv. arról szeretnék kérdezni hogy megéri-e befektetni egy X10es készülékbe?

a mini nekem túl kicsi :S és minden szép és jó..de tapasztalatokat kérnék.

Thx

2011. márc. 7. 19:51
 1/6 anonim ***** válasza:
Én nagyon szeretem, csak a 2.1-es frissítés néha egy picit lassú. Amúgy minden okés vele szerintem. ^^
2011. márc. 7. 20:04
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem érdemes.Bankba érdemesebb,ott még kamatozik is nem veszt az értékéből.
2011. márc. 7. 20:06
 3/6 anonim ***** válasza:
Nyár előtt ki fog jönni 3 új Xperia, az Xperia Pro, Xperia Neo és az Xperia Play, én megvárnám azokat a helyedben!:) Vagy ha mindenképpen X10-et szeretnél akkor várj a megvételével mert csökkenni fog az ára!
2011. márc. 7. 20:13
 4/6 anonim ***** válasza:
Utolsó, kihagytad az Xperia Arc-ot! :) Na de a léyneg: az új Sony Ericsson Xperiák a Play kivételável nem lesznek mások, mint Galaxy S-ek. Arra próbálok utalni, hogy felszereltségben és paraméterekben teljes egészében a Galaxy S szintjén vannak, és tekintve, hogy a Galaxy S tavaly májusban jött ki nagyon jól látható, hogy a Sony egy picit le van maradva...ez tény. Megéri-e befektetni Xperia X10-be?? Ezt magadnak kel eldöntsd, mert nekem lehet nem éri meg, neked meg igen, mert kihasználod. Viszont én Galaxy S-et vennék, ha mr kiadok ennyi pénzt egy Androidos telefonra és most nincs kedvem felsorolni, hogy miben is jobb, mint az X10, de valóban többet nyújt.
2011. márc. 7. 20:21
 5/6 anonim ***** válasza:

álíttólag nincs benne rádió, ami engem nagyon idegesítene.

nem tudom az xperia neoval mi a helyzet, de ha x10et akarsz, akkor várd meg azt.

2011. márc. 7. 22:20
 6/6 A kérdező kommentje:
oké kösz mindenkinek, meggyőztetek megvárom azokat :D
2011. ápr. 30. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!