Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Xperia X10 mini vs. Xperia x8?

Xperia X10 mini vs. Xperia x8?

Figyelt kérdés
Melyiket vegyem? Igaziból azért vacilálok, mert az x10mininek sokkal jobb a kamerája(+vaku), viszont amit olvastam nagyon kicsi.
2011. márc. 7. 19:44
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha a kamera miatt kell akkor vedd a mini-t, de ha inkább neteznél rajta akkor a 8-at, mert nagyon kicsi tényleg érintőképernyőnek az x10 képernyője!:S
2011. márc. 7. 20:11
 2/6 anonim ***** válasza:
6%
Mindkettő felesleges pénzkidobás. Nokia 5230 inkább. Ár/érték arány No.1!
2011. márc. 7. 21:07
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

milyen ostoba vagy barátom:)

köztudott, hogy ez a Nokia az 5800 egy lebutított mása, ami még mindig elég gyengusz mind az X8-hoz, mint az X10 minihez képest. Eleve onnantól bukott dolog, hogy nem androidos. (és nem is iOS, a többi pedig kiforratlan). A wifi hiánya egy telefonban manapság elég nagy probléma. Úgyhogy húzzon innen az összes symbianos, nokiás paraszt, míg szépen mondom:)

ha fontos a kamera, és nem zavar, hogy kezelhetetlen a méretei miatt, akkor az x10 mini. Ha szeretnéd kényelmesen kezelni, akkor X8. Meg szerintem ár/értékben is jobb, mert nekem eleve kompenzálva van a kamera a mérettel.

X8as voltam

2011. márc. 7. 21:56
 4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :)
2011. márc. 8. 06:21
 5/6 anonim ***** válasza:
Nokia xDDDDDDDDDDDDDD
2011. jún. 20. 00:46
 6/6 anonim ***** válasza:
Vedd meg alig használt x8 asod tőlem 30000 ft ha erdeke irj :)
2011. okt. 24. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!